Zanussi ZRA17800WA, frigider de 105 cm

Frigiderele pot fi de dimensiuni diferite și de cele mai multe ori înălțimea face diferența. Zanussi ZRA17800WA e un model nu foarte înalt, astfel nici congelatorul nu e prea încăpător. E de ajuns pentru una sau două persoane și veți putea pune o mulțime de alimente în interior. Pe ușă pot fi puse sticle nu foarte mari sau alimente nu foarte voluminoase (iaurturi, ouă, brânzeturi). Din păcate nu e genul de frigider care poate fi instalat sub blat, datorită înălțimii sale (trebuie să fie undeva la 85 cm).

Din imaginea de jos se vede că are un congelator modest în partea de sus și are o capacitate de 18 litri. Un frigider cu două uși oferă un congelator mult mai mare, iar prețul e ceva mai piperat și decizia finală e a voastră, deoarece depinde de cât sunteți dispuși să cheltuiți și care sunt nevoie voastre. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem un frigider spațios cu o singură ușă, 2 rafturi din sticlă și 3 suporturi pe ușă. Interiorul e puțin ajustabil în sensul că unele rafturi pot fi puse ceva mai sus/jos. Totuși, pentru vase de dimensiuni mari, puteți elimina un raft. Compartimentul pentru legume și fructe a rămas destul de mare.

Lățimea aparatului e mică și e influențată de înălțimea sale, astfel că modelele de peste 150 cm pot ava o lățime de 60 cm.

Păreri pro și contra

Discutăm de un aparat compact, silențios, eficient și arătos oferit de un brand cu experiență. Designul exterior e foarte simplu, fiind dotat cu un mâner iar logo-ul brandului e foarte bine evidențiat. Pe ușa frigiderului e prezentă și un cutie de stocare albastră numită Easy Store pentru alimente de dimensiuni mici sau simple ingrediente. Raportul preț/calitate este foarte bun, iar concurența nu e atât de mare deoarece puține branduri oferă soluții accesibile.

Zanussi ZRA17800WA are o autonomie fără curent foarte bună și e ceva mai mare la modele mai scumpe, la acesta fiind de 11 ore. Controlul temperaturii se află la interiorul frigiderului în partea dreaptă și nu e nevoie de unul digital cum am văzut la variantele scumpe.

Lasă un comentariu