Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Zanussi ZOC25601XU, cuptor cu strat anti-amprente

Cuptoarele incorporabile lansate anul acesta oferă dotări excelente, sunt realizate din materiale de bună calitate și modurile de gătit sunt numeroase. Zanussi ZOC25601XU e un aparat interesant din multe puncte de vedere și care are un ecran digital destul de generos pe care se vede timpul setat pentru programul de încălzire. Designul argintiu e unul modern și nu-l veți vedea la variantele rustice. Mulți utilizatori preferă variantele moderne pentru că arată mai bine și sunt ceva mai numeroase decât restul.

Modelul din imaginea de jos se potrivește perfect alături de o plită pe inox cu arzătoare pe gaz, dacă aveți un buget limitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acesta poate fi folosit în orice bucătărie și de oricine, iar pentru a-l instala e necesar un corp dedicat și o priză în apropiere pentru că nu are un cablu foarte lung – 1.1 metri. Cuptorul are partea frontală cu aceleași dimensiuni ca și restul cuptoarelor de pe piață, iar dimensiunile de încastrare pot diferi puțin. Se vede foarte ușor că e vorba de un model multifuncțional și butonul de alegere al funcțiilor e în partea din stânga, iar cu cel din dreapta se alege temperatura.

Păreri pro și contra

Sunt destule cuptoare care se pot compara cu acest model doar că nu toate sunt la fel de accesibile. E foarte important ca acel cuptor să ofere cât mai multe funcții de încălzire, suprafață care nu lasă amprente, autocurățare (suprafața catalitică absoarbe grăsimile, ca ulterior să fie arse), timer digital, performanțe satisfăcătoare etc. Temporizatorul sau timerul poate fi setat cu ajutorul butoanelor digitale de tip touch. Capacitatea cuptorului nu e foarte mare – 57 litri, dar aceasta nu va afecta rezultatele oferite. Chiar și acest aparat electrocasnic se poate lăuda că are o eficiență energetică A, însă nu ne interesează acest aspect, ci mai degrabă rezultatele sale.

Zanussi ZOC25601XU oferă și treaptă pentru pizza pentru a vă ușura viața și cred că mulți dintre voi o veți aprecia. Datorită ventilatorului căldura e distribuită uniform și acesta se vede foarte clar din poza de prezentare (anumite funcții se folosesc de ea).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu