Zanussi ZOB483XQ

Acest cuptor incorporabil Zanussi ZOB483XQ e bineînțeles unul electric (nu cred că există cu gaz), cu grill, eficiență energetică A și finisaj în culoarea inox. Chiar dacă vine cu control electronic, vine cu toate clasice (push-up) și nu senzitive. Nu necesită prea multe cunoștințe pentru a-l folosi în special că pe și lângă butoane se află pictogramele. Spre deosebire de alte cuptoare acesta dispune de ghidaj telescopic care ușurează scoaterea mâncării din acesta. Deci prețul său e justificat de caracteristicile sale speciale și standarde. Există alternative mai accesibilă, însă care nu prezintă o parte din dotările acestuia. Acest ZOB483XQ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

E un aparat electrocasnic care e alimentat electric și care deci nu necesită nici o butelie (în caz că ați optat și pentru o plită electrică). Puterea sa e de 3080 W care presupune un consum la oră de 0.78 kW. Consumul său nu e foarte mare ci corespunzător datorită eficienței energetice A. Aceasta se datorează și faptului că e izolată destul de bine termic și deci nu există pierderi/scurgeri. E vorba de un cuptor de 60 litri care e suficient de mare chiar dacă gătiți mai mult. Din prima poză se poate observa că are un afișaj LED care afișează cele mai folositoare informații. Deasemenea dispune de grill, timer, ventilator și 7 funcții.

Pe partea de funcții și programe Zanussi ZOB483XQ are: grill cu suprafață mare, iluminare interioară, auto-curățare catalitică, încălzire inferioară, încălzire superioară, circuit dublu grill, ventilator+inel și semnal sonor la terminarea programului. Multe din acestea le găsi și la modele similare însă design-ul și avertizarea sonoră le veți găsi doar la modelele premium. Vine cu grătar combi, suporturi telescopice și două tăvi de coacere.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușa se curăță ușor, vine cu un mâner cu o formă confortabilă, tăvile se scot ușor datorită suporturilor telescopice, îmi place design-ul în special că are culoare inox, vine cu avertizare sonoră și diverse funcții și programe care pot fi uneori foarte folositoare.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Chiar dacă vi se pare că acest Zanussi ZOB483XQ e foarte scump, eu zic că are un preț competitiv în special că dispune de multe caracteristici speciale. Pentru a vă face o idee despre cuptor, am pus un clip cu acesta și o să observați cât de bine arată și cât de ușor ies tăvile:

Te-ar mai putea interesa