Zanussi ZOB442XU, cuptor incorporabil cu ventilator

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB442XU arată destul e bine pentru acest buget și poate fi folosit cu ușurință pentru că nu sunt prea multe butoane sau pictograme. Poate fi inclus în segmentul superior deoarece are mai multe funcții, dar cel mai important lucru e acela că are ventilator. Eu aș evita pe cele fără ventilator deoarece pot fi comparate cu aragazurile și nu încălzesc atât de bine. Alături de acest cuptor aș alege o plită pe gaz deoarece nu costă așa de mult și randamentul e generos.

Din poza de jos se vede foarte bine că are un timer digital și ventilatorul ajută la o distribuire mai uniformă a căldurii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Zanussi ZOB442XU

E un model electric cu capacitate de 57 de litri și în care puteți pune orice friptură sau prăjitură. Consumul de energie e irelevant pentru un așa aparat deoarece ne interesează rezultatele oferite și mai puțin curentul consumat. Oricum, toate au eficiență energetică A sau chiar mai bună dacă discutăm de variante mai scumpe.

Nu-i lipsește absolut nimic în acest buget și timerul digital e mult mai vizibil decât cel mecanic, astfel că veți ști cu exactitate timpul rămas. Există și cuptoare fără această dotare dar sunt prea banale pentru că trebuie să stați mai tot timpul prin bucătărie pentru a supraveghea preparatul.

Păreri pro și contra

Panoul de control prezintă un finisaj anti-amprentă, astfel poate fi întreținut cu ușurință. Vine echipat cu cele mai importante programe de gătit, dar cel care se folosesc de grill și ventilator sunt cele mai importante deoarece îl veți folosi pentru gătit. Mâncarea gătită la cuptor e mai sănătoasă pentru că nu se arde și e bine pătrunsă. Veți primi și niște accesorii interesante care le veți folosi aproape în fiecare zi, iar alte tăvi pot fi achiziționate ulterior.

Zanussi ZOB442XU nu costă foarte mult dar nici nu putea fi unul foarte ieftin deoarece are acele caracteristici care le-am menționat mai sus, dar mai sunt și altele care cred că le știți deja. Poate veți avea posibilitatea să-l luați alături de o plită de la același brand, dar nu e o regulă.

Te-ar mai putea interesa