Zanussi ZOB442X, cuptor electric de 60 litri

Zanussi ZOB442X e recomandarea mea pentru cei ce-și doresc un model electric și spațios. Majoritatea cuptoarelor de pe piață sunt electrice și sunt puține modele care sunt pe gaz de aceea sunt și mai scumpe. Nu cred că e nevoie de o alimentare pe gaz deoarece un randament mai mare e nevoie doar la plită (în caz că frigeți ceva). Nu trebuie să vă faceți griji pentru ce mâncare optați să preparați cu acesta deoarece are atât grill cât și ventilator. Grill-ul se adresează mâncărurilor ce necesită un plus de căldură iar ventilatorul face ca, căldura să fie distribuită uniform. Alternative pot fi tot cele de electrice și puteți opta chiar și pentru un alt producător deoarece sunt destui producători cu experiență. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată bine iar pentru a vă face o idee mai bună vă recomand să vizionați clipul de la final care e cu același model.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Având în vedere că e alimentat electric, aveți nevoie de o priză în apropiere și dacă se poate una ceramică (are un cablu scurt iar consumul poate fi destul de mare uneori, depinde de temperatura aleasă). Dispune de un control mecanic și de un cronometru electric, adică are acel ecran LCD care afișează timpul rămas. Clasa e A și e decentă pentru cât costă.

Un cuptor ieftin nu aduce atâtea funcții, în acest caz oferă doar 3 funcții. Pe partea de funcții și programe are: oprire automată, iluminare cuptor în timpul funcționării, încălzire inferioară/superioară, ventilator rece, grill etc. Volumul cuptorului e ceva mai are cât cel oferit de un aragaz – 60 litri. Alături de acesta aveți și o tavă de copt din aluminiu. Cablul de alimentare e de 1.6 metri, deci nu e foarte lung dar puteți alege un prelungitor dacă nu e suficient de mare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: destul de puternic, finisaj pe inox, grill, timer electronic, ventilator, design elegant și preț atractiv.

Minusuri: nu prea are.

Concluzie

Acest Zanussi ZOB442X e o alegere bună dacă aveți de gând să vă faceți o bucătărie cu incorporabile și vă recomand o plită pe gaz alături de acesta sau una cu inducție dacă țineți să beneficiați de un randament pe măsură. Chiar dacă una electrică e mai elegantă, cele pe gaz au un cost lunar mai scăzut și sunt și mai ieftine.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Zanussi ZOB442X, cuptor electric de 60 litri”

Comentariile sunt închise.