Zanussi ZOB441X

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB441X e unul dintre cele mai accesibile modele electrice de pe piață și care beneficiază de control electronic, diverse funcții și clasa A de consum energetic. Având în vedere cât costă, poate concura fără probleme cu cele pe gaz, iar eu vă recomand unul electric în special dacă optați pentru o plită pe gaz deoarece veți avea nevoie de două butelii sau de o bifurcație pentru a le alimenta pe amândouă. Deci nu ar avea rost să vă complicați cât timp cuptorul e la fel de eficient chiar dacă e electric iar pentru fripturi, plita e suficientă. Dacă vreți să face fripturi în cuptor, atunci aveți nevoie de un cuptor cu grill sau rotisor, în funcție de preferințe. ZOB441X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

E alimentat electric după cum am precizat sus, iar unul pe gaz nu cred că ar fi o soluție mai bună. Doar că gazul e mai ieftin și veți economisi bani, dar confortul e mai mare cu un model electric. E unul încăpător deoarece volumul e de 60 litri și se poate observa în clipul de jos cât de mare e. Cât despre consum, clasa energetică e A. Dacă era A+ atunci consumul energetic era mai mic, dar nu cu mult. Se poate observa că e dotat cu două butoane dar și cu un afișaj LED. Acest ecran vă poate fi de folos în special că acest cuptor e dotat cu timer. Trebuie specificat că are și ventilator pentru distribuirea uniformă a cuptorului. Dar nu vine cu grill sau rotisor care putea fi utile ori de câte ori ați fi dorit o friptură.

La capitolele programe și funcții, Zanussi ZOB441X are: iluminare, încălzire inferioară/superioară, decongelare, convecție și semnal sonor la terminare program. Alături de le primiți o tavă de coacere și un grătar combi. Puterea cuptorului e de 1875 W care e ok pentru volumul său.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine într-o combinație de culori bine aleasă (inox cu negru), volum mare pentru a găti cantități mari de mâncare/prăjituri, dispune de un control electronic, accesibil etc.

Minusuri: lipsă grill.

Concluzie

Zanussi ZOB441X e unul dintre acele cuptoare care le recomand deoarece e funcțional, accesibil, elegant și eficient chiar dacă nu are dotări precum grill. Jos am pus o mică prezentare a sa și se observă că arată mai bine în realitate decât în poze:

Te-ar mai putea interesa