Zanussi ZOB35712BK XL

Dacă vrei un cuptor bun atunci eu îți recomand acest Zanussi ZOB35712BK XL și ar trebui știut că e incorporabil, iar fiind un model XL e ideal pentru familii mari, dar și pentru restaurante mai mici. Dacă nu-ți place acest model pe negru atuni îț recomadn o variantă de altă culoare care e ZOB35701XK. Modelul de față nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat excelent care se alimentează de la rețeaua electrică.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că ZOB 35712 BK XL e un model de culoare neagră. Panoul de comandă poate fi ușor folosit deoarece are butoane de tip push up, iar timerul e o caracteristică prezentă pe acest model, alături de ecranul LCD. mai exact este un ecran LCD LED care nu consumă deloc mult curent și afișează date cum ar fi timpul necesar.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Nu doar arată bine, ci are și niște specificații foarte ok cum ar fi capacitatea mare de 74 de litri, clasa de eficiență energetică A și multitudinea de accesorii. Printre accesoriile sale se numără grill combi, rotisor și o tavă de coacere. Normal că are și ventilator care ajută la o coacere mai uniformă, iar programele sale sunt 7 la număr ceea ce e mai mult decât ok.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine;raportul dintre preț și calitate e bun; utilizarea sa e destul de simplă și asta deoarece nu o să vă trebuiască să vă bateți capul cu garanție având o garanție de maxim 4 ani care poate fi atinsă prin cumpărarea pachetului garanția plus; este un aparat ecologic deoarece are un consum mic de curent și de aceea are clasa A de eficiență energetică.
Contra: era interesant dacă era de o altă culoare, mai exact de culoare gri.

Concluzie

Dacă nu prea ai nevoie de un aragaz și vre o soluție incorporabilă atunci îți recomand un cuptor incorporabil cum e acesta. Este foarte util atât la casă cât și într-un restaurant deoarece are o capacitate medie. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece din punct de vedere tehnologic e realizat precum restul cuptoarelor, doar că nu are plită.

Te-ar mai putea interesa