Zanussi ZOB35702BV, cuptor incorporabil cu convecție aer fierbinte

Cuptorul incorporabil multifuncțional Zanussi ZOB35702BV e recomandarea mea pentru cei care au un buget mic, vor să facă o alegere bună care să se potrivească cu o plită neagră (cu suprafață din sticlă). Acesta are aceleași dimensiuni ca oricare alt cuptor, deci puteți înlocui vechiul model cu acesta fără a schimba mobilierul. E vorba de un model fiabil și eficient din punct e vedere al consumului de energie, de aceea are și o clasă energetică A. Pot fi cuptoare chiar mai eficiente, dar nu și în acest buget și nu cred că vă deranjează foarte mult acest aspect.

Am pus o poză cu acesta și se poate vedea că e complet negru și butoane pot fi scoase/ascunse prin apăsare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptoarele electrice sunt tot mai populare, motiv pentru care și aragazurile mixte sau complet electrice câștigă tot mai mult teren. Chiar dacă are aceleași dimensiuni ca multe alte cuptoare, interiorul poate fi diferit, adică volumul la acesta e unul modest – 57 de litri.

Nu mă deranjează cuptoarele cu control mecanic deoarece dispun de un timer digital, designul e la fel de elegant (în special că acele butoane care pot fi inserate), iar funcții pot fi alese ușor. În total sunt prezente 8 funcții de gătire ți poate că le știți deja, de aceea nu voi face o listă cu ele.

Păreri pro și contra

Cuptorul are o putere de 2.5 kW, dar aceasta e irelevantă fără anumite funcții ori dotări. E vorba de un model Multiplus, adică are un inel special care funcționează împreună cu ventilator pentru o distribuire uniformă a căldurii. Gătitul cu grill dublu e ideal pentru preparatele care trebuie să fie bine rumenite indiferent că e vorba de mic dejun, prânz sau cină. La finalul programului veți fi avertizați cu un semnal sonor.

Zanussi ZOB35702BV e un aparat modern pentru o bucătărie corespunzătoare și alături de acesta nu puteți lua o plită pe inox deoarece nu s-ar potrivi. Poate fi folosit ca oricare alt cuptor chiar dacă are butoane diferite, iar funcțiile sale sunt arătate pe marginea butoanelor (se vede în prezentarea de jos).

Te-ar mai putea interesa