Zanussi ZOB35702BU, cuptor incorporabil Multiplus cu element inelar

Cuptoarele incorporabile sunt disponibile de la mai multe branduri și fiecare model e diferit pentru că oferă dotări diferite. Zanussi ZOB35702BU oferă un element inelar care ajută să încălzească mai uniform preparatul sau preparatele, în caz că vreți să încercați simultan pe două niveluri. Îmi place designul complet negru care se asortează perfect cu cel al unei plite electrice sau chiar pe gaz dacă are suprafață din sticlă. Butoanele sunt de tip push-pull și pictogramele nu se văd pe panoul de control pentru că se află pe marginea butoanelor.

Cuptorul acest are un design complet negru cu cu panoul de control mecanic și timer digital. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul electrocasnic de sus se incorporează într-un corp special care are aceeași dimensiuni, indiferent de magazin. Bineînțeles, mobilierul de bucătărie poate fi personalizat după preferințe sau alegeți unul modular. Temperatura se alege cu ușurință prin intermediul butonului din stânga sau cel pentru programe e în partea din dreapta.

În total, cuptorul are 9 funcții care  ajută foarte mult: încălzire superioară, încălzire inferioară, decongelare, convecție aer fierbinte, grill cu suprafață mare etc. Deci funcțiile sale diferă în funcție de dotările incorporate și pot fi folosite pentru anumite preparate. Are un sistem de pornire și oprire automată, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că va consuma energie.

Păreri pro și contra

Ușa se demontează ușor pentru a curăța mai ușor cuptorul și cred că veți aprecia foarte mult această caracteristică. Timerul digital e mult mai vizibil decât cel mecanic și veți ști cu exactitate cât mai e până la final. Nu mai trebuie să rotiți tava cu prăjitură sau friptură pentru că aveți un cuptor electric cu ventilator, iar acesta încălzește uniform preparatul. Puteți prepara orice cu un cuptor de 2.5 kW și un grill de 2.45 kW, dar să nu uităm de restul dotărilor sale.

Zanussi ZOB35702BU arată foarte bine, are numeroase funcții de încălzire în acest buget, însă nu poate avea una de autocurățare. Dacă vă interesează o astfel de funcție automată, atunci ar trebuie să vă gândiți la un buget mai mare.

Te-ar mai putea interesa