Zanussi ZOB35701XU, model culoare inox antiamprentă

Zanussi ZOB35701XU e un cuptor incorporabil de la producătorul italian Zanussi. Din 1984 acesta aparține de suedezii de la Electrolux.
Lucrul de mai sus face ca aparatul să se asemene ca design și funcționalitate cu modele de la Electrolux.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și cu multe funcții utile. Din poza de alături se poate vedea că paratul e de culoare inox, fiind o culoare antiamprentă (nu se văd amprentele).

Motive pro și contra

Modelul Zanussi ZOB35701XU e unul premium cu o capacitate mică întrucât discutăm despre 57 litri. Precum în cazul altor modele și acesta are grătar, timer și multiple funcții (motiv pentru care e considerat multifuncțional).

  • Costul de achiziție e unul mic, de câteva ori mai mic decât în cazul altor modele.
  • Are un consum mic de curent, fiind vorba despre clasa A de eficiență energetică cu un consum de 0,83 kWh. E vechea clasă de eficiență energetică.
  • Face parte din gama SurroundCook, lucru care presupune că are în compoziție un ventilator poziționat așa încât căldura să fie distribuită uniform.
  • În pachet sunt incluse accesorii de bază precum o tavă și grătarul.
  • Capacitatea e una mică, dar și costul de achiziție e unul la fel de mic.

Recomand să citiți manualul de instrucțiuni pentru a vedea cum ar trebui gătite alimentele. În acest sens la pagina 33 găsiți „informații și sfaturi” pentru fiecare tip de produs.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care doresc un aparat ușor de folosit, care să fie ieftin, calitativ și cu multe funcții utile. Subliniez că trebuie să citiți manualul și că trebuie să-l avei întotdeauna la îndemână pentru că în el vă indică în funcție de aliment cum trebuie pus în cuptor.

 

Te-ar mai putea interesa