Zanussi ZOB33701MR, cuptor incorporabil rustic

Cuptorul Zanussi ZOB33701MR e unul dintre puținele incorporabile cu design rustic adică se adresează celor care vor o bucătărie în stil vechi. Majoritatea incorporabilelor au un design modern și un control electronic. E oarecum normal că un cuptor rustic să aibă un control mecanic cu timer interesant (în formă de ceas). E la fel de bun ca oricare altul deoarece e puternic și spațios, iar pentru cei care gătesc mult e numai bun. Spun asta deoarece e vorba de un cuptor de tip MultiPlus, iar pentru cei care nu știu, e vorba de o tehnologie care asigură distribuirea uniformă de căldură pentru o gătire uniformă.

Vă recomand să-l luați la pachet promo (adică cu plita aceea), deoarece se potrivește perfect cuptorul cu plita și nu veți găsi altele cu design asemănător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Alimentarea electrică e destul de avantajoasă din unele puncte de vedere și e mai comod așa decât cu butelie pe gaz. E nevoie de o butelie pentru acea plită, dar e mai bine decât două (în cazul în care și cuptorul era pe gaz și ați fi folosit simultan ambele aparate). Capacitatea cuptorului e de 74 litri care e mult peste media cuptoarelor disponibile. Îmi place că are o clasă de eficiență energetică de tip A++, adică are un consum redus de energie (nu sunt pierderi de căldură).

E normal să nu aibă un control digital, deoarece are un design rustic. Ca și dotări nu-i lipsesc: timerul, ventilatorul și butonul pentru selectarea temperaturii. Are atât încălzire superioară cât și inferioară (sunt importante când gătiți mai mult sau ceva special).

Sunt incluse tava de copt din aluminiu și tava emailată. Puterea cuptorului e de 2750 W, însă consumul ține de temperatura aleasă. Ușa poate fi curățată cu ușurință, în cazul că o murdăriți. O dotare speciale e semnalul sonor atunci când s-a terminat programul.

Plusuri: arată bine, volum mare, puternic, destule funcții (cele standard), e la promoție și alimentare electrică.
Minusuri: nu prea sunt.

Zanussi ZOB33701MR e o alegere bună deoarece spre deosebire de cele pe gaz, aceasta oferă o distribuire uniformă a căldurii. E mai important acest aspect decât randamentul. Plita recomandată e pe gaz și eu tot aș fi ales indiferent de cuptor, deoarece e nevoie de randament la plită atunci când vreți să frigeți ceva (mâncare are un gust mai bun).

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu