Zanussi ZOB32701BK XL

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB32701BK XL e unul dintre cele mai mari modele de pe piață și care e ideal pentru uz casnic dar și pentru restaurante sau cofetării. Prețul mai atractiv se datorează lipsei controlului electronic dar și pentru că nu are funcție de autocurățare. În rest, nu trebuie să vă faceți griji că nu are suficiente funcții deoarece are toate funcțiile obișnuite (standard). Bineînțeles poate fi achiziționat la un preț atractiv în special dacă optați și pentru plita care mi se pare foarte bună. Spun asta deoarece e una cu inducție care oferă un randament superior, un design elegant și posibilitatea de a o curăța chiar și imediat după ce ați folosit-o. ZOB32701BK are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

E vorba de un cuptor generos și e evident acest aspect și din denumirea sa. Astfel că are un volum de 74 litri, care e mult peste medie și e util pentru cei care vor să gătească mai mult sau mai multe prăjituri în același timp. Bineînțeles e alimentat electric și de aceea e importantă clasa de eficiență energetică (o comparăm cu puterea sa). Are o clasă A și o putere de 2780 W, deci consumul mediu e undeva la 0.89 kWh (ca la restul cuptoarelor incorporabile). Poate fi conectat la o priză însă ar fi ideală una ceramică și să fie în apropiere deoarece are un cablu scurt – 1.5 metri.

Ca și dotări are un control mecanic (deci și timer mecanic), ventilator, grătar și 7 funcții. Are funcții ca: grill cu suprafață mare, ventilator, încălzire superioară/inferioară, top+grill, intensiv etc. Deasemenea se poate seta nivelul de coacere (oferă trei astfel de nivele). Interiorul cuptorului se curăță destul de ușor datorită tipului de email folosit (ușor de curățat și lucios). Alte caracteristici ale acestui model sunt: încălzitor sub formă de inel, ventilator pentru răcire și altele. Accesoriile oferite cu acesta sunt următoarele: tavă din aluminiu, tavă colectoare și tavă emailată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un volum mare, consumul e același ca la oricare alt model (doar consumul maxim diferă – 2.7 kW), vine cu cele mai utile funcții și accesorile incluse pot fi de folos pentru oricine.

Minusuri: nimic în acest buget.

Concluzie

Acest Zanussi ZOB32701BK XL e o alegere foarte bună pentru cei care vor volum și nu cine știe ce tehnologii. Nu văd de ce nu l-ați alege împreună cu acea plită, iar dacă banii par a fi o problemă, puteți alege ratele fixe.

Te-ar mai putea interesa