Zanussi ZOB282WC

Zanussi ZOB282WC e un nou model de cuptor incorporabil, iar față de alte modele acesta e unul rustic. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar pe acești bani primim un excelent aparat alimentat electric și cu o capacitate de 57 de litri care nu e deloc mică. Aș putea recomanda modelul de față celora care vor o bucătărie amenajată ca la carte ori unei mici pensiuni deoarece știm cu toții c o pensiune trebuie să aibă un aspect rustic… dacă se poate.

Aspect

Despre aspect nu am decât cuvinte de laudă deoarece pare un cuptor din poveștile lui Hans Christian Andersen. Vine cu un panou de comandă mecanic simplu și ușor de folosit deoarece are puține butoane. Normal că la interior beneficiază de diferite facilități cum ar fi rotisor, grill și ventilator pentru ca mâncarea să se facă cât mai bine.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Alimentarea aparatului se face de la rețeaua electrică, dar nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de curent deoarece e unul mic caracteristic clasei A de eficiență energetică. O să puteți găti orice doriți în el deoarece are o capacitate mare, iar ventilatorul o să ajute ca mâncarea să se facă uniform.
E un model premium datorită faptului că vine la pachet cu facilități cum ar fi grill și rotisor. Din acestă cauză o să puteți prepara o gamă variată de bunătăți culinare… după cum ziceam și mai sus.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul nu e așa de mare; vine de la un brand de încredere; are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult dacă aveți posibilitatea financiară; facilitățile oferite ajută la o gătire eficientă a mai multor tipuri de mâncăruri; vine cu diferite accesorii printre care se numără un grătar combi și o tavă de coacere.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru a amenaja o bucătărie de top îți recomand un cuptor incorporabil ca acesta. Utilizarea sa e una destul de simplă deoarece are puține butoane, iar dacă nu vă descurcați cu ceva atunci manualul de utilizare o să vină în ajutor.

Te-ar mai putea interesa