Zanussi ZOB282NC

Cuptorul incorporabil rustic Zanussi ZOB282NC e unul electric dotat cu grill, ventilator, rotisor și clasă A. Bineînțeles mai are și alte caracteristici, dotări și funcții care le voie enumera mai jos. Se poate observa că față de alte cuptoare, are un design diferit. Alături de acesta vă recomand doar o plită pe gaz în același stil rustic sau una cu suprafață din sticlă (se curăță mai ușor). Deci ar trebui să verificați chiar și pachetele promo (2 în 1 sau 3 în 1). De obicei, acele pachete sunt însoțite de reduceri semnificative. Puteți apela chiar și la plata în rate în caz că nu aveți toți banii la dispoziție. Acest ZOB282NC are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum de 60 de litri iar pentru că vine cu rotisor și grill, puteți găti orice tip de mâncare. Bineînțeles e alimentat electric iar cuptoare pe gaz nu prea sunt în special dacă discutăm de cele incorporabile. Nici nu cred că ar trebui să se mai facă modele pe gaz deoarece electric se face la fel de bine iar pentru cei care vor ca totul să fie electric, e o alegere bună. Chiar dacă un aragaz ar fi mai accesibil, acesta e mai funcțional și nu mai necesită butelie cu gaz, doar o alimentare cu energie (priză).

Controlul se face mecanic și nu electronic cu afișaj etc. La un aparat cu design rustic nu puteți avea astfel de pretenții. Eficiența energetică e caracterizată de clasa A. Pe lângă acestea, Zanussi ZOB282NC are: timer, geam cu 2 straturi, 7 funcții, rotisor, ventilator etc. Pe partea de funcții și programe are: iluminare, încălzire superioară, grill cu suprafață mare, încălzire inferioară și grill+ventilator. Alături de cuptor primiți atât o tavă pentru coacere cât și un grătar combi. Trebuie să mai menționez că are un cablu de alimentare de 1 m iar consumul e undeva la 0.78 kW/oră.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată forte bine, e ușor de folosit, căldura e distribuită uniform, veți ști de fiecare dată cât e gata programul – timer, ușor de curățat etc.

Minusuri: nu există încă un pachet promo cu plită.

Concluzie

Acest cuptor numit Zanussi ZOB282NC e unul dintre puținele cuptoare care vin într-un stil rustic. În acest buget, vă recomand o alternativă cu design modern, control electronic și chiar și o plită corespunzătoare. Ce de sus se potrivește chiar și în bucătăriile noi și instalarea sa se face ca la oricare alt cuptor

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Zanussi ZOB282NC”

  1. Salutare! Am un cuptor zob282nc,l-am bagat in priza si nu porneste de niciun chip. Nicio lumina..niciun zgomot..nimik. Il am de aprox 1 an si jum.si doar ce l.am desfacut din cutie…pt.ca acum m.am mutat la casa noua. Am auzit din alte parti ca ar avea o siguranta in interior pe care trebuie sa o scoti ca sa.ti mearga cuptorul…..asa e?? Pls..help!!

Comentariile sunt închise.