Zanussi ZOB282CC, cuptor incorporabil

Acest cuptor incorporabil Zanussi ZOB282CC e unul mai mult decât deosebit datorită aspectului său rustic (Retro). Deasemenea are grill, rotisor, 8 funcții, timer analogic și finisaj pe culoarea maro. Mi s-a părut destul interesant pachetul promo în care se află atât cuptorul cât și o plită, amândouă fiind la un preț avantajos (reducere 400 lei). Eu vă recomand acest pachet promoțional deoarece un astfel de cuptor nu se potrivește cu o plită electrică deoarece aceea e mai modernă. Mai sunt și alte modele mai performante dar chiar și mai accesibile. Cuptorul are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Chiar dacă acea plită e alimentată cu gaz, cuptorul e alimentat electric și deci nu trebuie să folosiți două butelii ci doar una.Volumul său e de circa 60 litri și deci poate fi considerat destul de încăpător. Oricum nu putea fi unul mic deoarece are grill și rotisor. Bineînțeles la un astfel de cuptor Zanussi ZOB282CC nu se potrivește  un ecran LCD, motiv pentru care are un timer analogic dar și butoane mecanice și nu senzitive. Aveți posibilitatea de a alege între 8 funcții care sunt în funcție de cantitatea introdusă și ce preparat doriți să-l faceți. Dintre acele funcții aș menționa că are atât încălzire superioară cât și inferioară. Puterea sa e de 2500 W iar dacă optați pentru el, veți primi și o tavă pentru coacere. Înainte de instalare, trebuie să vă asigurați că aveți alimentare electrică în apropierea locului de instalare deoarece cablul său e numai de 1 metru.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design foarte reușit, grill de dimensiuni generoase, ventilator, aveți posibilitatea să-l achiziționa mai ieftin dacă luați cu acea plită, care mi se pare ideală (se potrivește perfect cu acest cuptor). Pentru mine prețul pachetului mi se pare ok, în special dacă luăm aveți nevoie de amândouă.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Zanussi ZOB282CC e un model lansat de acest producător care trebuie să concureze cu alte model de tip Retro de la alți producători, însă acesta face parte din categoria mai accesibilă. Deci aveți suficiente motive pentru care să optați pentru acesta, în special că îl puteți lua chiar și în rate fixe în caz că nu aveți bani cash suficienți. Mulți dintre voi ați opta pentru acesta doar pentru cum arată și probabil funcțiile sale nu prea au mare importanță, însă eu vă asigur că raportul funcționalitate/preț e foarte bun ca la oricare alt model.

Te-ar mai putea interesa