Zanussi ZOB131X, cuptor incorporabil ieftin

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB131X e unul dintre cele mai accesibile variante oferite și nici nu puteți avea pretenții să fie unul multifuncțional. Dispune de funcțiile standard dar și de dotări corespunzătoare care vor fi de folos. Arată mai bine decât în poze și panoul de control e destul de simplu pentru că pictogramele sunt inscripționate pe butoane (se vede în clipul de la final). Finisajul e pe inox cu tratament antiamprentă și nu trebuie să fie un model scump. E destul de ușor să aflați ce funcții are un aparat deoarece pictogramele sunt aceleași.

Pot spune că acest brand oferă soluții fiabile și competitive, deci aveți toate motivele pentru a-l alege. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am menționat mai sus are câteva funcții de încălzire – superioară, inferioară, superioară+inferioară. În funcție de ce vreți să gătiți sau să coaceți, optați pentru funcția corespunzătoare. Cu acesta veți putea spune adio aragazului vechi și preparatelor care nu erau gătite uniform. Totuși, un cuptor cu convecție aer fierbinte (cu ventilator) se descurcă mai bine și prețul e mai mare.

E un model electric care poate fi folosit de orice gospodină care gătește zilnic și e bine să aveți o priză în apropiere deoarece cablul de alimentare nu e foarte lung. Panoul de control e mecanic și nu poate avea unul digital cu atât de puține funcții. În general, modelele mai sofisticate au nevoie de un panou de control touch cu meniu pentru a reduce numărul de butoane și informații de pe panoul de control.

Păreri pro și contra

Pachetul promo mi se pare plăcut deoarece veți primi două aparate elegante și accesibile, dar voi puteți alege altă plită dacă nu vă place cum arată aceea. Are mai multe funcții decât un cuptor pe gaz . Poate fi instalat cu ușurință deoarece are aceleași dimensiuni ca oricare alt cuptor indiferent de an sau brand.

Zanussi ZOB131X e un aparat modern și nu trebuie să fie foarte scump pentru a fi instalat într-o bucătărie modernă. Chiar dacă nu aveți loc în actualul mobilier, se poate face la comandă un corp suplimentar sau îl puneți peste blat.

Te-ar mai putea interesa