Zanussi ZOB 243X

Zanussi ZOB 243X e un model nou care poate fi incorporat, fiind un cuptor incorporabil și nu unul obișnuit. Nu e pe gaz, ci electric și vine cu funcția de grill care e un plus în opinia mea. Nu ar trebui să vă faceți prea multe griji cu privire la consumul de curent deoarece are un consum mic… lucru dovedit de clasa de eficiență energetică A. Nici nu costă exagerat deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte asemănător modelului ZOB441X.

Poze

Zanussi ZOB243X e de culoare inox și se vede din imaginea de alături că are un panou de comandă simplist de tip mecanic. Dimensiunile sunt caracteristice cuptoarelor incorporabile, adică undeva la sub 60 centimetri. Se poate vedea și grătarul care este unul cu suprafață mare și poate vă va putea fi folosit și la copt vinete sau nu.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Zanussi ZOB 243X nu e un aparat prea complicat deoarece detaliile sale tehnice sunt destul de simple. Astfel, capacitatea sa e de 56 de litri, iar pentru a prepara mâncarea încălzirea se realizează pe curent. Deci, nu mai aveți griji referitoare la gaz ori la cumpărarea uni butelii… în cazul în care la dvs în localitate nu e gaz.

Păreri pro şi contra

Pro: la sub 900 lei eu zic că are un raport între calitate și preț foarte bun; consumul de curent nu e deloc mare și de aceea aparatul are clasa de eficiență energetică A care ne arată acest consum mic de curent; aspectul exterior e unul plăcut și cred că se va integra foarte bine într-o bucătărie premium.
Contra: nimic, dar poate că nu strica un panou de comandă digital deoarece în momentul de față cuptorul e controlat mecanic.

Concluzie

Cei care vor o bucătărie ca la carte trebuie neaparat să-și cumpere electrocasnice profesionale, iar cele incorporabile sunt destul de aproape ca funcționalitate și utilitate de acestea. Un astfel de electrocasnic ar fi ideal atât acasă cât și în bucătăria unui restaurant la început de drum. Normal că uni restaurant cu tradiție i-aș recomanda ceva mai scump, dar pentru început e bun și acest model ieftin.

Te-ar mai putea interesa