Zanussi ZOA35752XD

Cuptor incorporabil Zanussi ZOA35752XD e unul dintre cele mai bune modele de pe piață deoarece are un volum generos, autocurățare catalitică, control electronic, inox antiamprentă și ghidaje telescopice. Nu cred că-i lipsește ceva și de aceea nu văd de ce nu-l alegeți pe acesta. Alături de acesta vă recomand o plită cu inducție deoarece cu un așa cuptor e normal să aveți și o plită de ultimă generație. Pe lângă randamentul oferit, un alt avantaj oferit de o astfel de plită îl reprezintă și faptul că nu se încălzește în timpul folosirii. Dacă aveți un buget limitat, vă recomand chiar și pachetul promo cu acea plită electrică deoarece se potrivesc și arată destul de bine plita. Un așa model ZOA35752XD are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum de 74 litri care cred că e cel mai mare pentru astfel de cuptoare. Clasa energetică A presupune un consum modest de doar 0.89 kWh iar cea maximă e egală cu putea cuptorului – 2.78 kWh. E evident că are control electronic deoarece prezintă un ecran LED. E dotat cu timer, ventilator de răcire, butoane de tip Push-up, grill și 7 funcții. Funcțiile sunt cele standard însă oferă și o funcție specială – autocurățare catalitică. Aceasta vă ajută să curățați pereții cuptorului prin ardere.

Accesoriile furnizate sunt: tava de copt, tava standard din aluminiu și grătarul combi. E bine să instalați acest cuptor într-un loc unde aveți o priză deoarece cablul de alimentare e de doar 1.5 metri. Bineînțeles, e preferabil să comandați mobilierul după ce achiziționați cuptorul deoarece necesită un spațiu anume pentru incorporare (din manual puteți să aflați ușor care sunt dimensiunile nișei). Finisajul inox antiamprentă, după cum se și numește, nu permite formarea de amprente și o astfel de caracteristică nu ar trebui să lipsească de la nici un aparat cu finisaj pe inox.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volum mare, funcție de autocurățare prin ardere, multe funcții, control electronic, arată bine, ușor de folosit, consum mic de energie etc.

Minusuri: la un așa preț, nimic.

Concluzie

Acest Zanussi ZOA35752XD e un cuptor multifuncțional destul de accesibil pentru ce oferă și nu prea sunt multe alternative la acesta în special că are și inox antiamprentă. Dacă vă doriți neapărat un așa cuptor și nu vi-l permiteți din câteva salarii, puteți alege ratele fixe fără dobândă. V-am pus o prezentare a sa pentru a vă face o idee despre el:

Lasă un comentariu