Zanussi ZOA35701XK, cuptor incorporabil

Zanussi face niște electrocasnice de nota 10, iar dacă nu ai un cuptor incorporabil atunci îți recomand un Zanussi ZOA35701XK care arată foarte bine în opinia mea. Costul de achiziție e unul foarte mic deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un aparat care e capabil să gătească calumea, are o clasă de eficiență energetică ok, iar pe partea de fiabilitate stă bine deoarece are autocurățare catalitică. O alternativă similară ca preț și caracteristici ar fi EOB2200BOX.

Poze

E un aparat de culoare inox, mai exact e inox antiamprentă și de aceea nu se vor vedea urmele. Are chiar și un mic ecran de tip LED pe care sunt afișate diferite informații utile, iar fiind realizat cu leduri o să aibă un consum mic de curent… dacă vă preocupă consumul display-ului. Panoul de comandă e unul poziționat așa încât să nu vă cauzeze probleme și așa încât să-l accesați cât mai rapid.

Aparatul

Specificaţii tehnice

ZOA 35701 XK e un model nou care se alimentează pe curent electric și de aceea nu o să aveți nevoie de o butelie ori de o racordare la rețeaua de gaz. Consumul de curent nu e prea mare deoarece e un electrocasnic integrat în clasa de eficiență energetică A+. Acest cuptor are și o capacitate mare de 74 de litri și asta se traduce prin faptul că puteți prepara și curcan de Ziua Recunoștinței, dacă aveți prieteni americani ori ceva rădăcini.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț este foarte bun deoarece nu costă mul și vine cu facilități utile caracteristici unui electrocasnic premium; consumul de curent e mic; vine cu șapte funcții; are grill care ar putea fi folosit pentru coacerea vinetelor ori pentru prepararea uni grătar atunci când afară e prea frig ori plouă.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ai o bucătărie amenajată după ultimele tendințe atunci sigur ai nevoie și de un cuptor calumea care normal că ar trebui să fie incorporabil, iar Zanussi ZOA35701XK cred că ar fi o alegere bună. Instalarea nu va fi deloc complicată deoarece are un cablu de alimentare de 1,5 metri care e suficient, iar dacă nu-ți ajunge atunci poți folosi un prelungitor.

Te-ar mai putea interesa