Zanussi ZNLN34FX2, combină clasa A+ cu volum de 329 litri

Zanussi ZNLN34FX2 este o combină clasa A+ cu un volum net de 329 litri care se adresează unei familii care vrea să pună la păstrat o cantitate mare de alimente. Faţă de alte combine are un aspect plăcut (culoarea e inox anti amprentă) şi diverse tehnologii care fac viaţa mai uşoară. Aş aminti LowFrost care presupune decongelări mai rare.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca funcţionalitate şi aspect. Din imagine puteţi observa că acest model e şi unul cu un design minimal.


Păreri pro şi contra

Nivelul de zgomot e unul normal de 40 decibeli, iar din această cauză nu veţi fi deranjaţi acustic atunci când doriţi să vă odihniţi.
Consumul energetic anual e de 290 kWh, iar din această cauză îi este atribuită clasa A+ de eficienţă energetică. Ceva deosebit e faptul că dacă se întrerupe curentul atunci beneficiaţi de o autonomie de funcţionare fără curent de 28 ore.
Stă foarte bine pe partea de compartimentare deoarece frigiderul are 2 rafturi din sticlă securizată, iar congelatorul are 3 compartimente.
Partea de congelator are o capacitate de îngheţ de 5kg la 24 de ore. Ar trebui adăugat că în frigider sunt 3 suporturi pe uşă şi compartiment pentru fructe şi legume… lucruri vizibile şi din imaginile cu produsul.
Sistemele de dezgheţare sunt automat pentru frigider şi manual pentru congelator. În introducere am menţionat că aparatul are LowFrost pe partea de congelator.
Chiar dacă are un volum mare, dimensiunile sunt unele compacte de 60x65x185 lxaxî cm.

Per ansamblu acest model e unul foarte bun pentru persoanele interesate de ceva calitativ şi doar cu tehnologii utile. Din acestă cauză şi utilizarea e una foarte simplistă.
Despre brandul Zanussi trebuie menţionat că e unul european, mai exact localizat în Italia, fiind fondat în 1916. A fost cumpărat de Electrolux în 1984, cel din urmă fiind un brand suedez.

Te-ar mai putea interesa