Zanussi ZNLN18FS1, model incorporabil cu LowFrost

Pentru persoanele care vor să-şi amenajeze o bucătărie cu aparatură incorporabilă recomand combina Zanussi ZNLN18FS1. E una cu clasa F şi care vine dotată cu LowFrost. Acest ultim lucru e o alternativă la No Frost are face ca dezgheţarea congelatorului să fie făcută mai rar.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model incorporabil de la un brand de top. Despre Zamussi trebuie să ştiţi că e un brand italian car a fost cumpărat de Electrolux aşa încât să putem spune că e sub-brand Electrolux.


Păreri pro şi contra

Modelul Zanussi ZNLN18FS1 e unul echipat cu clasa F de eficienţă energetică, adică vechea clasă A+. Consumul energetic e de 291 kWh pe an, adică deloc mult. Autonomia e una de 11 ore, timp în care alimentele nu se vor degrada.
Compartimentarea e una bine realizată, fiind vorba despre 4 rafturi din sticlă securizată în frigider (care oferă 5 locuri) şi de 3 compartimente în congelator.
În frigider mai avem patru rafturi pe uşă şi compartiment fructe-legume. referitor la rafturile de pe uşă, producătorul menţionează că sunt două la lăţime completă.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 35 decibeli, adică un nivel sub medie.
Producătorul menţionează dezgheţare automată pentru frigider şi manuală pentru congelator. Congelatorul având Static Low Frost.
Dimensiunile aparatului sunt de 55x55x172 lxaxî cm, iar pentru a ale afla pe cele necesare incorporării recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj.

Pe piaţă mai există combine incorporabile, dar aceasta se evidenţiază prin echiparea doar cu funcţii utile, costul mic de achiziţie şi uşurinţa în utilizare.
Producătorul Zanussi e unul cunoscut pentru aparatele de calitate superioară şi de aceea nu vei avea probleme cu produsul deoarece are o fiabilitate extrem de bună. Garanţia standard e de 2 ani şi poate fi mărită la maxim 4 ani.

Te-ar mai putea interesa