Zanussi ZMF21110WA, cuptor microunde 20l

Cuptorul cu microunde e un mic mare ajutor în bucătărie deoarece deși are dimensiuni mici poate fi utilizat pentru prepararea unei game diverse de mâncăruri. Modelul acesta e unul destinat celora mai mâncăcioși deoarece are un volum mare de 20 litri și o putere de 700W care poate fi reglată pe 5 trepte de putere.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare albă care se integrează foarte bine în bucătărie. Nici nu ocupă prea mult loc deoarece are niște dimensiuni reduse, iar greutatea e de 10 kilograme în cazul în care îl luați pentru cineva care e student și o să îl ducă pe tren.
Estetic arată foarte bine și din această cauză eu zic că nu o să încurce în bucătărie, iar dacă nu prea aveți loc atunci puteți să mai puneți ceva deasupra lui când nu îl folosiți… ceva de genul aparat de sandwich-uri.

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de specificații acest model e unul care se descurcă foarte bine, dacă pot spune așa, deoarece are o capacitate mai mult decât decentă de 20l și puterea cuptorului e de 700W. Pe lângă funcția microunde vine și cu cea de decongelare, iar diversele operațiuni o să le puteți realiza printr-o simplă rotire a butonului. Deci, e un model foarte ușor de utilizat chiar și de persoane vârstnice ori copii.

Lucrurile care trebuie apreciate sunt prețul, garanția bună, caracteristicile menționate mai sus și brandul. Despre brand trebuie spus că e vorba despre unul italian, deci o să beneficiați de un produs calitate europeană, precum și de certificările aferente.

Modelul acesta e unul care beneficiază de un panou de comandă mecanic, iar când programul e gata are semnal sonor. pe partea de accesorii vine doar cu un suport rotund care are un diametru de 24 centimetri.
Deci e ideal pentru cineva care nu are timp să-și facă mâncare, dar care vrea să mănânce ceva cald și bun. Iar, alături am pus și un clip pentru a vedea cum se prezintă acest aparat.

Te-ar mai putea interesa