Zanussi ZMF21110SA, cuptor cu microunde

Zanussi ZMF21110SA e un cuptor incorporabil ieftin datorită capacității medii de 20 litri și puterii de 700W… care normal că poate fi reglată pe 5 nivele. Multă lume alege un astfel de electrocasnic ca o alternativă la un aragaz deoarece dacă ești plecat mai tot timpul atunci nu ai nevoie de mai mult pentru a-ți pregăti ceva rapid.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci e foarte ușor de utilizat grație unui număr redus de butoane. Din imaginea alăturată puteți vedea mai bine cum arată acest aparat, iar panoul care-l vedeți în partea dreaptă e unul mecanic.

Aparatul
Aparatul

Nu e mare lucru de spus pe partea de specificații deoarece to ce e mai important a fost menționat la început.
E un aparat de mici dimensiuni care pot fi utilizat pentru decongelare și pentur încălzirea rapidă a diferitelor alimente.
Ușurința în utilizare e datorată în principal panoului mecanic. Pentru a face ceva e suficient să rotiți de butoane. Nu e nevoie să fiți cu ochii pe aparat deoarece când e gata preparatul o să fiți avertizați printr-un semnal sonor.

Eu apreciez la acest model faptul că are 5 nivele de putere care vă vor ajuta ă reglați aparatul exact așa cum doriți… să nu ardeți mâncarea. Aș zice să citiți manualul de utilizare înainte de prima utilizare a aparatului deoarece așa o să folosiți aparatul în cunoștință de cauză… și poate învățați ceva nou.
Nu am ce comenta negativ deoarece e ieftin și are chiar și un accesoriu (dacă paote fi numit așa), adică un suport rotund care are un diametru de 24,5 centimetri.

Concluzia mea referitoare la modelul de față e că este bun. Dacă ești student ori persoană care nu stă prea mult pe acasă atunci cuptorul acesta o să te ajute să-ți prepari rapid de mâncare. Opinia mea e că poate înlocui cu succes un cuptor incorporabil ori un aragaz, dar numai dacă vreți să gătiți preparate simple ori pentru maxim două persoane.

Te-ar mai putea interesa