Zanussi ZHT630X

Hota Zanussi ZHT630X are doar un motor şi venind pe culoarea gri-inox se aseamănă foarte mult atât din punct de vedere al aspectului cât şi al detaliilor tehnice cu modelul AKR431ME de la Whirlpool. Preţul e cam acelaşi deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care e pe măsura performanţelor sale. Fiabilitatea electrocasnicelor Zanussi e bună şi asta deoarece aparatul de faţă vine cu o garanţie de maxim patru ani care poate fi obţinută cu maxim 39 lei în plus.

Poze

ZHT 630 X e un model care vine atât pe gri cât şi pe alb. Din prima imagine se poate admira modelul pe gri care arată foarte bine, iar în a doua e prezentat butonul pentru reglarea puterii.

Aşa se prezintă

Butonul de setat treptele de viteză

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

ZHT630X are aproximativ jumătate de metru şi asta e ceva normal deoarece majoritatea hotelor au undeva la 60 centimetri. Are o putere de absorbţie de 170 metri cubi la oră, iar zgomotul produs e unul de sub 60 decibeli deoarece are doar un motor. Puterea sau viteza poate fi reglată pe 3 trepte ceea ce e foarte bine deoarece în unele cazuri nu e nevoie de o putere exagerată.
Filtrul e unul de hârtie şi e de recomandat să nu-l schimbaţi ci să-l înlocuiţi direct. Aspectul exterior nu e aşa de important la o hotă, însă aceasta arată foarte bine pe culoarea inox. Greutatea e de 7,2 kilograme şi nu e una mare având în vedere că e un electrocasnic fix.

Păreri pro şi contra

Pro: se prezintă bine, costul de achiziţie al lui Zanussi ZHT630X nu e unul prea mare, fiabilitatea e excelentă şi uşurinţa în utilizare e sinonim cu Zanussi. 😉 (Fiabilitatea modelului Zanussi ZHT630X e bună şi datorită posibilităţii cumpărării pachetului de extindere a garanţiei cu încă 2 ani ceea ce va transforma aparatul în unul de folosinţă îndelungată cu o garanţie pe măsură..)
Contra: dacă o să gătiţi pe toate patru ochiurile ale uni aragaz atunci v-aş recomanda un model cu două motoare cum e AKR 428 WH.

Concluzie

Acest electrocasnic e unul capabil, iar din clipul de alături o să vedeţi o scurtă prezentare în ungureşte a modelului ZHT630X atât în variantă albă cât şi inox. Chiar dacă e foarte ieftin, e bun dacă nu găstiţi exagerat de mult aşa încât să faceţi mulţi aburi.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu