Zanussi ZHT630X

Hota Zanussi ZHT630X are doar un motor şi venind pe culoarea gri-inox se aseamănă foarte mult atât din punct de vedere al aspectului cât şi al detaliilor tehnice cu modelul AKR431ME de la Whirlpool. Preţul e cam acelaşi deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e pe măsura performanţelor sale. Fiabilitatea electrocasnicelor Zanussi e bună şi asta deoarece aparatul de faţă vine cu o garanţie de maxim patru ani care poate fi obţinută cu maxim 39 lei în plus.

Poze

ZHT 630 X e un model care vine atât pe gri cât şi pe alb. Din prima imagine se poate admira modelul pe gri care arată foarte bine, iar în a doua e prezentat butonul pentru reglarea puterii.

Aşa se prezintă
Butonul de setat treptele de viteză

Specificaţii tehnice

ZHT630X are aproximativ jumătate de metru şi asta e ceva normal deoarece majoritatea hotelor au undeva la 60 centimetri. Are o putere de absorbţie de 170 metri cubi la oră, iar zgomotul produs e unul de sub 60 decibeli deoarece are doar un motor. Puterea sau viteza poate fi reglată pe 3 trepte ceea ce e foarte bine deoarece în unele cazuri nu e nevoie de o putere exagerată.
Filtrul e unul de hârtie şi e de recomandat să nu-l schimbaţi ci să-l înlocuiţi direct. Aspectul exterior nu e aşa de important la o hotă, însă aceasta arată foarte bine pe culoarea inox. Greutatea e de 7,2 kilograme şi nu e una mare având în vedere că e un electrocasnic fix.

Păreri pro şi contra

Pro: se prezintă bine, costul de achiziţie al lui Zanussi ZHT630X nu e unul prea mare, fiabilitatea e excelentă şi uşurinţa în utilizare e sinonim cu Zanussi. 😉 (Fiabilitatea modelului Zanussi ZHT630X e bună şi datorită posibilităţii cumpărării pachetului de extindere a garanţiei cu încă 2 ani ceea ce va transforma aparatul în unul de folosinţă îndelungată cu o garanţie pe măsură..)
Contra: dacă o să gătiţi pe toate patru ochiurile ale uni aragaz atunci v-aş recomanda un model cu două motoare cum e AKR 428 WH.

Concluzie

Acest electrocasnic e unul capabil, iar din clipul de alături o să vedeţi o scurtă prezentare în ungureşte a modelului ZHT630X atât în variantă albă cât şi inox. Chiar dacă e foarte ieftin, e bun dacă nu găstiţi exagerat de mult aşa încât să faceţi mulţi aburi.

Te-ar mai putea interesa