Zanussi ZHP6022X

Zanussi ZHP6022X e o hotă telescopică, iar eu recomand acest fel de hote deoarece sunt mai compacte și se integrează excelent în bucătărie. Modelul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și acest e mai mare decât al modelului Singer LINEA602X, dar e o hotă profesională. Despre ușurința în utilizare nu știu exact ce să spun deoarece va trebui să vă obișnuiți cu acest model dacă până acum ați folosit unul clasic.

Poze

Zanussi ZH 6022 NX e un model de culoare inox cu filtru din aluminiu care e pentru acele bucătării care vor să fie în pas cu tendințele. Cred că orice bucătar care se respectă își va înlocui vechea hotă cu un astfel de model. E foarte interesant acest mod de abordare „telescopic” și îmi dau seama că nu vă prea puteți face o opinie despre ce vorbesc din imaginile de alături și de aceea vă recomand preview-ul de la final.

Hota
Panoul de comandă

Specificaţii tehnice

Legat de  ZHP6022X și detaliile sale tehnice se poate spune că nu e mare lucru de elaborat deoarece e un mode cu două motoare și cu o singură lampă de iluminare. Filtrul e unul din aluminiu și puterea de de absorbție e de 500 metrii cubi pe oră. Poate fi reglat pe 3 trepte de viteză, iar controlul se realizează mecanic.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport foarte bun între preț și calitate; vine cu o lampă de iluminare foarte puternică; nivelul de zgomot e de undeva la 60 de decibeli și asta e un lucru foarte bun deoarece nu face un zgomot prea mare; are două motoare, iar acest număr e unul foarte bun deoarece doar hotele premium au așa ceva puterea de absorbție e destul de bună deoarece e de undeva la 510 metri cubi la oră.
Contra: absolut nimic.

Concluzie

ZHP6022X ar fi un electrocasnic numai bun pentru acasă ori la restaurant și e un aparat care ar fi de recomandat în special celor care vor mai mult și câștigă peste medie. Dacă nu vă integrați în această categorie există varianta ratelor ori a achiziționări unui model mai modest cum ar fi LINEA602X de la Singer. Pentru a vedea cum arată modelul de la Zanussi vă recomand clipul de alături care e unul foarte clar.

Lasă un comentariu