Zanussi ZHP60131X

Pe piață sunt mai multe hote de tip telescopic, dar eu recomand hota telescopică Zanussi ZHP60131X deoarece are un preț foarte bun și vine cu două motoare. Ceva similar ar fi Hotpoint AH61TX, dar mie îmi palce mai mult acest model. Nici nu costă prea mult, după cum ziceam anterior, având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un aparat electrocasnic de îndelungă folosință care are două motoare puternice care oferă o putere de absorbție de 390 de metri cubi pe oră.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată acest aparat. O hotă telescopică e acea hotă care se deschide frontal, respectiv se rabatează frontal. Dimensiunile sunt inferioare hotelor normale având o lungime de maxim 30 de centimetri. Acest lucru nu e unul negativ deoarece hota e telescopică.

Hota

Specificaţii tehnice

ZHP 60131 X e un model bun, iar pe partea de detalii tehnice nu e prea mare lucru de precizat deoarece e un aparat simplu. Vine cu două motoare, iar lampa de iluminare e o caracteristică prezentă și pe acest electrocasnic ca pe oricare alt model de hotă. Filtrul e unul un din aluminiu, iar dacă vă preocupă zgomotul atunci ar trebui să știți că are un zgomot de undeva al sub 70 de decibeli care e mai mult decât ok.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine având un aspect minimalist și având culoarea inox; nu costă deloc mult și de aceea eu zic că raportul dintre preț și calitate e foarte bun; controlul e unul simplist deoarece e de tip mecanic precum la majoritate hotelor, iar acest control e unul pe trei trepte care te va ajuta să reglezi puterea în funcție de necesități.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un electrocasnic bun care poate fi incorporat atunci acesta ar fi foarte ok. Arată bine și descurcă destul de bine pe partea de absorbție deoarece are o putere mare de absorbire. Nu o să facă prea mult zgomot deoarece are un nivel de zgomot de 69 decibeli care e inferior unui aspirator. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată, doar că trebuie rabatată când o să o folosiți.

Te-ar mai putea interesa