Zanussi ZHC 615X

Zanussi ZHC 615X e un electrocasnic de tip incorporabil care e o hotă șemineu. Arată destul de bine și principalele caracteristici ar fi faptul că are un motor deloc gălăgios și puterea de absorbție mare de 420 metri cubi la oră. Nici nu costă prea mult și asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e decent având în vedere că are și o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani… în condițiile în care vreți să faceți electrocasnicul unul de folosință îndelungată. Dacă vrei ceva mai capabil atunci Whirlpool AKR 551 NA ar fi o alternativă de luat în considerare

Poze

Zanussi ZHC615X e un model foarte bun care arată bine, iar de acest lucru vă puteți convinge din imaginile de alături. Se poate vedea că e un model de tip turn și are o culoare inox. Are doar un motor care produce un zgomot de 60 decibeli care e ceva mai mic decât cel al unui aspirator.

Aparatul

Specificaţii tehnice

ZHC 615X e un model nou care sunt sigur că se va integra foarte bine acolo unde o să doriți să o amplasați. Faptul că are doar un motor nu e de rău, ci de bine și asta deoarece nu va produce prea mult zgomot. Puterea de absorbție e una bună și de aceea cred că se va descurca de minune în absorbirea aburelui ori a mirosului.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un raport bun între calitate și preț; vine de la un brand cunoscut; aspectul e de nota 10 atât pe partea de design cât și pe partea de culoare deoarece cred că inoxul (ca și culoare) prinde foarte bine un astfel de electrocasnic; fiabilitatea e bună deoarece nu vor fi bătăi de cap cu întreținerea, iar garanția de maxim 4 ani vă va veni ca un ajutor ori o siguranță suplimentară.
Contra: nimic.

Concluzie

Zanussi ZHC 615 X e un model care arată excepțional și cred că cel mai bine s-ar integra într-un mediu profesional deoarece astfel de hote am văzut mai mult în bucătăriile restaurantelor, dar nu cred că vă oprește nimeni să luați așa ceva și pentru acasă ori o pensiune.

Te-ar mai putea interesa