Zanussi ZGO68410BA, plită incorporabilă pe gaz neagră

Plita de gaz Zanussi ZGO68410BA e una incorporabilă și se instalează pe blat chiar unde puteți monta hota și nu trebuie să fie în partea de sus a cuptorului. Cuptorul incorporabil poate fi montat într-un corp de mobilier diferit sau poate preferați să-l aveți mai sus pentru a nu vă apleca la el. Plita din imagine are un finisaj modern și oarecum similar cu cel al plitelor electrice doar că nu e vorba de o suprafață vitroceramică, ci e vorba de sticlă neagră cum e la tot mai multe plite.

Din imaginea de jos se vede că fiecare arzător grătar propriu și materialul e destul de rigid – fontă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat trebuie conectat la o priză deoarece are aprindere electrică integrată. Nu sunt plite incorporabile fără această dotare, ea fiind una standard și doar aragazurile nu o pot avea. Arzătorul din stânga spate e și cel mai puternic, având o putere maximă de 3 kW. Acest tip de plită se potrivește într-o bucătărie modernă și puteți să optați pentru o chiuvetă din fragranite de culoare neagră.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine această plită și grilajele pot fi îndepărtate cu ușurință, doar că nu puteți muta vasele prin glisare, ci trebuie ridicate pentru a fi puse de pe un arzător pe altul. Butoanele sunt pe aceeași culoare ca și restul plitei, astfel că nu iasă prea bine în evidență, însă per ansamblu totul arată elegant. Prețul e unul decent pentru ce oferă și aceasta nu e singura soluție oferită de acest brand. O plită electrică costă mai mult și poate că nu vreți să depășiți bugetul alocat, deoarece e necesar și un cuptor care nu trebuie să fie neapărat de la același brand.

Zanussi ZGO68410BA are o putere totală mare și care diferă depinde de mărimea fiecăruia arzător dar și de unele caracteristici speciale. Plita de sus nu prezintă arzător de tip Wok care are un inel de ardere în plus pentru a găti puțin mai diferit.

Te-ar mai putea interesa