Zanussi ZGO65414BA, plită neagră

Această plită incorporabilă Zanussi ZGO65414BA e o plită cu gaz, 4 arzătoare, aprindere electrică incorporată și suprafață din sticlă neagră. Deci chiar dacă necesită alimentare cu gaz, trebuie și o alimentare electrică pentru aprindere. După cum am specificat, e vorba de un sistem de aprindere electric integrat și deci nu are un buton special ci aprinderea se face prin apăsare și răsucire. Spre deosebire de alte plite în acest buget, acesta re o suprafață din sticlă care vă ușurează curățarea ei și îi dă un plus de eleganță. Dacă vă gândiți la o plită cu gaz deoarece e mai eficientă decât una electrică, vă recomand doar cele cu suprafață din sticlă neagră (vitroceramică) deoarece arată mai bine și curățarea ei e foarte ușoară. ZGO65414BA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate observa că puteți pune chiar și oale de dimensiuni mari pe acesta (are spațiu suficient între arzătoare).

Așa arată

Din poza de sus se observă are patru arzătoare însă de diferite dimensiuni: două normale, unul mare (simplu și nu Wok) și unul mic. Fiecare arzător are o putere și deci pentru cantități mai mari/mici, trebuie să folosiți arzătorul corespunzător. Spre deosebire de alte plită, acesta vine în negru complet, chiar și butoanele sunt negre. Aceste butoane sunt așezate frontal și pentru a aprinde un arzător puteți folosi doar o mână. Grătarul plitei e și el foarte reușit fiind destul de simplu și se poate curăța foarte ușor pe lângă el. Siguranța cu termocuplu e esențială pentru un astfel de aparat deoarece puteți evita neplăceri (scurgeri de gaz). Aceasta întrerupe alimentarea cu gaz atunci când se stinge flacăra.

Instalarea acestei plite Zanussi ZGO65414BA e destul de ușoară dar trebuie să respectați dimensiunile din manualul său.

Plusuri: e ușor de curățat, are un aspect elegant, are un preț destul de accesibil, se potrivește ca design în orice bucătărie și vă recomand un cuptor incorporabil tot pe negru (sau cu finisaj gri+negru).

Minusuri: nu am ce săi-i reproșez deoarece nu veți găsi o altă plită mai bună în acest preț.

Zanussi ZGO65414BA e un aparat electrocasnic incorporabil care nu trebuie să lipsească din bucătăria dumneavoastră modernă și se potrivește perfect cu alte incorporabile în special dacă sunt tot pe negru. Există alternative mai scumpe cu funcții suplimentare (control electronic) dar nu știu dacă vă sunt de folos. Deci alegerea rămâne a voastră în funcți de ce aveți nevoie.

Te-ar mai putea interesa