Zanussi ZGO62414BA, plită neagră

Plita incorporabilă Zanussi ZGO62414BA e una din preferatele mele deoarece are un preț atractiv, e alimentată cu gaz și vine cu aprindere electrică. Aprinderea arzătoarelor se face destul de simplu ca și la restul plitelor pe gaz. Dacă nu știți, se face prin apăsare și răsucire că doar e aprindere integrată. E puțin diferită față de cea a aragazurilor, deoarece la aragazuri vine cu buton separat pentru aprindere. Spre deosebire de alte plite, acesta are butoanele poziționate lateral și e numai bună pentru cei care nu au un mobilier cu adâncime mare. Design-ul e foarte elegant și se datorează în mare parte sticlei de culoare neagră. ZGO62414BA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată

E dotată chiar și cu siguranță care are drept scop întreruperea gazului atunci când flacăra e stinsă (deci are deconectare automată). Zonele de gătit sau arzătoarele sunt de trei dimensiuni și se observă că nu e nici un arzător de tip Wok. Acel arzător se adresează gătitului de tip asiatic și aveți nevoie de tigăi speciale (joase și late). Are un arzător mic de 1 kW, două normale de 1.9 kW și unul mare de 2.9 kW. Fiecare dintre aceste arzătoare e acoperit de un grătar care poate fi luat cu ușurință pentru a curăța mai ușor plita.

Sticla vitroceramică oferă două avantaje: un design elegant și ușurință în curățarea ei. Acest tip de sticlă poate fi găsit și la plitele electrice, dar acelea nu oferă un randament prea mare. Cele pe gaz încălzesc mai repede iar mâncare friptă pe ele are un alt gust. Instalarea ei nu poate fi o provocare pentru cei care se pricep și bineînțeles vă recomand să citiți manualul de instrucțiuni. Spun asta pentru că dimensiunile plitei sunt mai mari decât cele ale secțiunii. Zanussi ZGO62414BA are puține caracteristici dar nu-i lipsește nimic având în vedere cât costă.

Plusuri: se curăță ușor datorită suprafeței lucioase, are un aspect plăcut, preț atractiv și aprindere ușoară a arzătoarelor.

Minusuri: grătarul nu e din fontă.

Acest aparat electrocasnic incorporabil numit Zanussi ZGO62414BA îl recomand alături de un cuptor incorporabil cu alimentare electrică. Nu vă recomand unul cu gaz deoarece atunci aveți nevoie de încă o butelie. Alternative există la acesta chiar și butoane poziționate frontal, fie că vin de la acest producător fie că vin de la altul.

Te-ar mai putea interesa