Zanussi ZGH66414XS, plită de 8 kW cu grilaje din fontă

Plita din imaginea de jos e pe gaz și se numește Zanussi ZGH66414XS. Plitele pe gaz au un design specific, iar grilajele sunt necesare pentru o bună stabilitate a vaselor. La aceasta grilajele sunt realizate din fontă, iar cele din oțel sunt mult mai subțiri și poate nu vă plac cum arată. După cum am menționat sus puterea ei e una mare, chiar dacă nu are acel arzător de tip Wok. Se poate regla din buton nivelul flăcării și diametrul e direct proporțional cu puterea arzătorului.

Panou de control poate fi așezat în diferite părți ale plitei, iar la aceasta e în partea frontală dreapta. Se ajunge ușor la butoane și gătitul e simplu pentru că are control cu o singură mână. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se instalează pe blat și în manualul său sunt menționate acele dimensiuni ale secțiunii care trebuie decupată. Are un cablu de alimentare pentru aprindere a electrică a arzătoarelor, deci e bine să aveți o priză sub blat sau trageți un prelungitor. Poate fi pusă unde se poate monta o hotă pentru că e important ca voi să puteți elimina mirosul nedorit, dar și aburul. Cuptorul incorporabil poate fi pus la nivelul blatului, astfel nu vă aplecați la el și tava se scoate foarte ușor. Acestea sunt posibile doar dacă aveți un mobilier făcut la comandă.

Păreri pro și contra

Are un preț foarte bun pentru o plită pe gaz, puterea arzătorului mare e de maxim 3 kW, grătare din fontă, aprindere electrică integrată etc. Alimentarea se oprește la stingerea flăcării deoarece are protecție împotriva scurgerilor de gaze. Arzătorul pornește prin apăsare și rotire, ca la multe alte plite de pe piață. Gătitul nu a fost mai ușor iar gustul se menține datorită tipului de alimentare (randamentul ridicat are un rol esențial în acest sens).

Zanussi ZGH66414XS are dimensiuni standard pentru o plită și oferă zone suficiente, iar distanța dintre ele e generoasă pentru ca voi să puteți pune vase generoase sau să le mutați ușor dintr-o parte în alta fără a le mai ridica.

Te-ar mai putea interesa