Zanussi ZGH62414XA, plită pe gaz cu butoane pe lateral

Plita incorporabilă Zanussi ZGH62414XA e o variantă accesibilă pentru că are alimentare pe gaz, dar are și aprindere electrică. Trebuie apreciat că puterea totală a plitei e destul de mare chiar dacă nu e prezent un arzător Wok – 8 kW. Arzătoarele normale sunt amplasate în spate pentru că sunt utilizate ceva mai rar decât restul. Majoritatea plitelor au un finisaj pe inox pentru a se putea asorta cu aproape orice cuptor, chiar și cu cele de culoarea neagră. E alegerea voastră cum vreți să le asortați și nu această variantă nu e cu mult mai scumpă decât un un aragaz clasic.

Din poza de jos se văd foarte bine grilajele și butoanele sale care sunt așezate pe lateral. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea plitelor de pe piață au 4 zone de gătit și acestea pot avea o putere în funcție de mărime sau numărul de inele de ardere (mă refer la cele Wok). Pot fi și plite cu doar două arzătoare dacă țineți să aveți mai mult spațiu pe blat sau alegeți o chiuvetă mai mică. Grilajele acestei plite sunt rezistente fiind realizate din oțel emailat pentru un plus de protecție și se curăță mult mai ușor.

Dacă sunteți indeciși dar vreți să faceți o alegere pentru buget, atunci uitați-vă la pachetele cuptor cu plită.

Păreri pro și contra

Are grilaje destul de rezistente și care se îndepărtează cu ușurință pentru că nu sunt foarte mari sau grele. Aprinderea arzătoarelor e destul de ușoară pentru că butoanele trebuie apăsate și rotite, nu e un buton separat pentru aprinderea electrică (e integrată). E ceva mai dificil de instalat un aparat incorporabil decât unul clasic, dar să nu vă descurajați pentru că e nevoie doar să decupați din blat. Plita oferă o putere ridicată după cum am precizat mai sus și chiar nu poți să-i reproșezi nimic.

Zanussi ZGH62414XA merită ales alături de un cuptor pe măsură și mă refer la unul cu multe funcții de încălzire. Numărul de funcții depind de dotările cuptorului și e bine să aibă ventilator și grill pentru preparate mai bine pătrunse.

Te-ar mai putea interesa