Zanussi ZGG66424XA, plită inox cu 4 arzătoare (1 Wok)

Zanussi ZGG66424XA e o plită incorporabilă accesibilă chiar dacă unii ar considera că e destul de scumpă comparativ cu un aragaz. Mi se pare un preț destul de bun deoarece se observă designul mai elegant cu suprafețe pe inox, arzătorul Wok, suportul pentru vase și grătarele (nu e vorba de un singur grătar ci de 2). Deasemenea, incorporabilele sunt ceva mai scumpe decât electrocasnicele obișnuite deoarece sunt mai puține dar și mai elegante. Alternative sunt destul de multe dar pentru cei care au nevoie de arzătorul Wok, nu văd de ce nu ar alege această plită. Nu aveți nevoie de un buget prea mare deoarece această plită are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e similar cu cel al altor plite de la acest producător și observ că grătarul e împărțit în două, pentru a avea acces mai rapid și mai ușor la plită (pentru curățare). E mai bine așa deoarece nu folosiți toate arzătoarele și deci nu e nevoie să curățați toată plita.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are patru arzătoare diferite, doar cele normale sunt identice ca mărime și putere. Acel mare oferă un plus de randament deoarece e de tip Wok, adică se adresează gătitului rapid (care necesită și vase speciale). Butoanele sunt mai la îndemână deoarece sunt poziționate frontal și nu în lateral. Aprinderea butoanelor se face prin apăsare și rotire, iar dacă gazul se termine ori flacăra se stinge, alimentarea e oprită automată (are siguranță).

Deasemenea trebuie dată atenție și manualului de instrucțiuni unde sunt specificate dimensiunile nișei (secțiunea ce urmează a fi decupată din blat). Acestea sunt cam toate caracteristicile tehnice ale acestui model dar nici alte modele nu oferă astfel de dotări.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă un randament ridicat (datorită acelui arzător și tipului de alimentare), fiabilitate ridicată, ușor de folosit, arzătorul special numit Wok, suportul pentru vase etc.

Minusuri: nu oricine și-o permite.

Concluzie

Acest model numit Zanussi ZGG66424XA e unul destul de reușit având în vedere prețul și dotările sale. Nu are multe dotări ca și cele electrice, dar nu se deosebește cu mult față de alte plite pe gaz. Alături de aceasta vă recomand un cuptor electric deoarece e mai ieftin decât unul pe gaz și oferă mult mai multe funcții. Deci în cazul cuptoarelor, cee electrice par să fie mai avantajoase.

Te-ar mai putea interesa