Zanussi ZGG66414XA, plită elegantă pe gaz

Plita incorporabilă Zanussi ZGG66414XA e una cu alimentare pe gaz astfel că randamentul e mare, dar similar plitelor de la aragazuri. Nu aduce ceva în special la partea de design, însă am remarcat că are un design mai compact iar alături de ea primiți și un suport pentru punerea vaselor. Nu știu dacă o astfel de caracteristică va fi disponibilă și pe viitoarele model, dar cu siguranță am mai văzut și la alte plite (în general sunt cele pe gaz). O alternativă poate fi una cu butoane în lateral în cazul în care nu vă convin dimensiunile acesteia. Însă, aceasta e ceva mai îngustă iar forma grătarului vă permite să curățați mai ușor. Nu e nevoie de un buget exagerat de mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că are un grătar destul de bun deoarece e împărțit în două, astfel că nu trebuie să demontați tot grătarul pentru a curăța plita. Sunt și altele modele destul de similare de la Zanussi care pot fi luate în considerare.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Nu are arzătoare de tip Wok sau electrice, ci doar cele 4 arzătoare pe gaz. Fiecare vine cu siguranță și aprindere electrică. Aprinderea electrică nu e ca și la aragaz, ci e integrată. Astfel, pentru aprindere apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului. Arzătoarele sunt de 3 dimensiuni: mic, normale și mare. Cele normale sunt două la număr și au o putere de 2 kW fiecare, iar cel mic e de 1 kW pe când cel mare e de 3 kW.
Finisajele sunt foarte bune și e ca și la restul plitelor de la acest producător. Caracteristicile sunt puține având în vedere că e o plită. Mai multe funcții veți întâlni la plitele electrice sau la cuptoarele incorporabile. E bine să alegeți o plită pe gaz și nu una electrică deoarece e ridicat iar costul lunar de folosire e mai mic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv, are două grătare, suporturi pentru vase, design plăcut,

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest model numit Zanussi ZGG66414XA e una dintre acele aparate incorporabile care le puteți lua pentru a avea o bucătărie mai elegantă. Alături de aceasta vă pot recomanda doar un cuptor electric deoarece e mai ieftin decât unul pe gaz și oferă mai multe într-un preț mai atractiv (mă refer în special la funcții și controlul electronic).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Zanussi ZGG66414XA, plită elegantă pe gaz”

  1. buna seara ,

    merita
    buna seara, e okay aceasta plita?:

    Un tip nu a recomandat-o pentru ca :daca, cade supa sau ceva lichide din oala curenteaza canu este izolata bine butoanele de pornire si nici nu se pot curata ca sunt capsate.

    merita plita cumparata ?

  2. Merita cumparata!!! Butoanele nu sunt capsate iar aprinderea se poate face si manual,renuntand la alimentarea electrica!

Comentariile sunt închise.