Zanussi ZGG66414PA

Dacă sunteți în căutarea unor electrocasnice incorporabile cu aspect rustic, dar doriți și ceva modern, atunci o recomandare ar fi plita incorporabilă Zanussi ZGG66414PA. Aceasta are alimentare cu gaz, 4 arzătoare, aprindere electrică și vine pe culoarea maro. Eu recomand plitele cu gaz deoarece mâncare are un altfel de gust și să face mai repede. Aprinderea zonelor de gătit/arzătoarelor sa face prin apăsare și rotire ca și la restul modelelor. E un sistem de aprindere interesant care necesită doar o singură mână. Modelul de plită incorporabilă ZGG66414PA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că butoanele sunt poziționate frontal, deci pot fi accesate ușor. Avantajul plitelor cu butoane în partea dreaptă e acela că au o adâncime mai mică și deci se potrivesc pe un mobilier mai îngust. Având în vedere cum arată se potrivește doar cu un cuptor maro sau negru, în stil rustic.

Așa arată

Specificații tehnice

Zanussi ZGG66414PA are patru arzătoare: un arzător mic, un arzător mare și două arzătoare normale. Fiecare arzător se adresează unei anumite sarcini fie ea mai mare/mică. Se poate observa că nu are arzător mare de tip Wok care se adresează celor care vor să gătească în stil asiatic cu o tigaie corespunzătoare (lată și joasă). Grătarul său are o formă destul de reușită și care îi dă un plus de eleganță. Siguranța cu termocuplu întrerupe alimentarea cu gaz atunci când flacăra se stinge (poate accidental).

Pentru a o instala trebuie să știți dimensiunile din manualul ei însă e are o lățime de 60 cm și deci nu ocupă mult spațiu. Butoanele sunt însoțite de pictograme folositoare și au o culoare interesantă (aurie) care se potrivește cu acea nuanță de maro.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nu veți găsi prea multe modele cu aspect rustic, alimentarea cu gaz e mai economică chiar dacă trebuie să aveți nevoie de o butelie cu gaz, dă un plus de eleganță bucătărie în special dacă ați optat pentru un mobilier în același stil.

Minusuri: nu oricine și-o poate permite în special dacă doriți să optați pentru un pachet promo cu cuptor.

Concluzie

Dacă vă interesați să achiziționați o plită și un cuptor similar nu uitați să verificați pachete promoționale cu reduceri, deoarece să ajută să economisiți ceva bani. Deci să sperăm că pe viitor vom vedea și această plită Zanussi ZGG66414PA împreună cu un cuptor. Iar dacă doriți un cuptor anume, atunci nu cred că ar avea rost sî mai așteptați deoarece șansele sunt mici să le găsiți împreună la acel pachet despre care vă spuneam.

Te-ar mai putea interesa