Zanussi ZGG66414MA, plita incorporabilă rustică

Plita incorporabilă Zanussi ZGG66414MA e una dintre dintre puținele modele cu design rustic și care trebuie neapărat achiziționată cu un cuptor rustic. Din fericire,  a apărut pe piață alături de un cuptor corespunzător. Bineînțeles, designul rustic sugerează că e vorba de un design mai vechi, deci nu veți găsi modele cu arzătoarele electrice sau control digital. În cazul cuptoarelor, veți găsi modele electrice dar cu control mecanic (că doar undeva ați mai văzut un design rustic cu ecran LCD). Arată destul de asemănător cu cele de anul trecut doar că acesta e pe alb. E o culoare mai plăcută decât negru deoarece scoate în evidență curățenia. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Grătarul are o formă interesantă iar arzătoarele sunt destul de depărtate pentru a putea pune vase mai mari. Butoanele sale sunt tot pe acea culoare – arămiu.
Zanussi-ZGG66414MA

Specificații tehnice

Are patru arzătoare dispuse ideal pentru a poziționa vase mai mari (sunt poziționa mai spre margini). Chiar dacă arzătoarele sunt alimentate cu gaz, plite vine și cu alimentare electrică pentru aprindere. Un arzător poate fi aprins ușor prin apăsarea și rotirea butonului corespunzător. Așa e și la restul modelelor cu butoane de tip push-up. Nu are nici un arzător de tip Wok, dar grătarul său e unul realizat din fontă pentru o durabilitate mai îndelungată. Oricum, nu prea ar avea rost să alegeți o plită electrică deoarece nu dă un randament așa de bun iar arzătoarele nu sunt așa de puternice.

În cazul acestei plite are: un arzător mare de 3kW, două normale de 2 kW și unul mic de 1 kW. Spre deosebire de alte plite pe gaz, aceste valori diferă cu puțin. Chiar dacă lățimea ei e de 59,4 și adâncimea e de 51 cm, nișa ei e mai mică 56 cm cu 48 cm (dimensiunile porțiunii de la interior).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă o fiabilitate crescută, ușor de folosit, aprindere electrică integrată, aspect plăcut și culoare albă.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Acest Zanussi ZGG66414MA e un model interesant deoarece aspectul său e unul deosebit și se adresează celor care nu vor o bucătărie cu aspect modern, ci mai degrabă rustic. Instalarea ei nu va fi o problemă deoarece va trebui să decupați din blat porțiune specificată în manualul să, însă cuptorul nu poate fi incorporat așa de ușor deoarece aveți nevoie de o secțiune cu dimensiunile corespunzătoare (înălțime, lățime și adâncime). Deci e bine să comandați mobilierul după ce știți dimensiunile incorporabilelor (nișei).

Lasă un comentariu