Zanussi ZGG65414XA

Zanussi ZGG65414XA este o plită incorporabilă care arată foarte bine și datorită facilităților oferite poate fi considerată premium. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar facilitățile oferite sunt aprinderea electrică și materialele de calitate din care e realizat aparatul. Este o plită numai bună atât pentru acasă, cât și pentru o pensiune sau de ce nu chiar pentru un mic restaurant.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că este un model de culoare gri sau mai bine spus un model culoare inox. Grătarele sunt din oțel și din câte se poate vedea, nu prezintă suport pentru vase de tip wok, adică vase asiatice cu fund rotund. Butoanele sunt mari și la baza lor există o inscripție cu ochiul căruia îi corespunde.

Aparatul
Butoanele

Specificaţii tehnice

Pe partea de detalii tehnice modelul ZGG 65414 XA stă bine, dar nu s-ar putea spune că excelează. La plite nu prea ai multe numere și nu prea ai în a ce le compara. Modelul de față este unul pe gaz și prezintă duze GPL, iar asta înseamnă că nu trebuie să fiți preocupați cu consumul de curent… acuma depinde cât de scump ajunge gazul. Butoanele sunt poziționate frontal așa încât să ajungeți bine la ele dacă sunteți o persoană mai mică.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun, și acest lucru e datorat în special prețului mic; are dotări numeroase pe parte de siguranță, iar aprinderea electrică este și ea destul de utilă, putând fi inclusă în categoria dotărilor de siguranță; dimensiunile sunt normale, adică de sub 60 centimetri și astfel o să puteți monta foarte bine o hotă deasupra sa.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei să-ți amenajezi bucătăria ca la carte atunci ai nevoie de electrocasnice incorporabile precum acesta. Nu costă deloc mult și de aceea cred că ar fi foarte bună pentru uz casnic. Dacă aveți un restaurant atunci poate că ar trebui să vă orientați înspre ceva mai scump, dar depinde și de cât e de mare restaurantul și de câți clienți îi trec pragul. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să vizualizați preview-ul de alături care e foarte reușit în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa