Zanussi ZGG646ITN

Plita incorporabilă Zanussi ZGG646ITN e una dintre cele mai bune modele de pe piață în special dacă vă doriți una cu butoane în partea dreaptă deci cu o adâncime mai mică. Chiar dacă lățimea a fost afectată, se potrivește perfect pe un mobilier mai îngust. Probabil principalul avantaj al acestui aparat e suprafață din sticlă neagră sau vitroceramică. Spun asta deoarece oferă un plus de eleganță iar curățarea ei nu mai e o provocare. Singurul minus al acestei plite sunt grătarele care sunt realizate din oțel și nu fontă. După cum bine știți, fonta e mai indicată deoarece are o durabilitate îndelungată. Însă, dacă nu gătiți des, nu veți întâmpina probleme pe viitor. Această plită ZGG646ITN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Alimentarea ei se face cu gaz care îi oferă un randament mai mare iar mâncare parcă are alt gust față de mâncarea gătită pe una electrică. Singura alternativă care v-ar ușura munca prin comoditate e o plită electrică prin inducție, doar că aceea costă de două ori cât una obișnuită. Spre deosebire de plita unui aragaz, această plită are un grătar pentru fiecare arzător și se poate vedea cel mai bine în clipul de jos. E dotată cu sticlă vitroceramică, aprindere electrică și siguranță cu termocuplu. Deci se va deconecta automat în caz că flacăra se stinge.

Cele patru arzătoare sunt suficient de depărtate pentru a putea pune diverse vase de gătit. Cel mic are o putere de 1 kW, cel mare 2.9 kW iar cele normale 1.9 kW. E foarte important ca să verificați manualul de instrucțiuni/instalare înainta de a instala plita sau să decupați secțiunea din mobilier.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are suprafață din sticlă – ușor de curățat i aspect elegant, e accesibilă, demontare ușoară  a grătarelor și randament mai mare decât la cele electrice.

Minusuri: are grătar din oțel, era ideal dacă ar fi fost din fontă.

Concluzie

Acest aparat electrocasnic Zanussi ZGG646ITN e o recomandare pentru cei care-și doresc o bucătărie elegantă cu care să vă impresionați prietenii. Iar ca să se potrivească, vă recomand un cuptor de la același producător în special dacă e pe negru. Jos se poate viziona prezentarea sa ca să vă faceți o idee despre designul său. Cu siguranță, nu veți regreta că ați optat pentru o plită pe gaz deoarece veți economisi bani iar una cu inducție nu e prea accesibilă. Decât să dați banii pe una cu inducție, mai bine achiziționați un pachet promo – cuptor+plită.

Te-ar mai putea interesa