Zanussi ZGF646CTX

Dacă ți-ai luat un cuptor incorporabil, atunci ai nevoie și de o plită potrivită pentru acesta, iar plita incorporabilă Zanussi ZGF646CTX e un model care în momentul de față are o garanție standard de 5 ani, iar această promoție ține până în iunie. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un electrocasnic care are un incredibil raport între calitate și preț.

Poze

ZGF 646 CTX e de culoare inox și de aceea cred că va merge foarte bine cu un cuptor Electrolux EOB 53004X care e incorporabil și tot de culoare inox. Cel mai tare, legat de cuptor, e faptul că beneficiază de aceeași garanție de 5 ani. 😉 Aspectul e unul de nota 10 și se poate spune că arată precum o plită clasică deoarece are grătare din fontă și arzătoare de diferite dimensiuni.

Aparatul
Altă poză

Specificaţii tehnice

E o plită pe gaz și are patru ochiuri controlate de la butoanele poziționate frontal. Grătarele sunt de foarte bună calitate și acest lucru se poate observa din faptul că sunt realizate din fontă. Are funcție de deconectare automată, iar foarte util e faptu că beneficiază de aprindere electrică și în acest fel nu o să vă mai folosiți de brichetă.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț bun; fiabilitatea e excelentă, fiind asigurată de garanția de 5 ani care e una standard până în iunie; designul și culoarea sunt plăcute; aprinderea e de tip electric și asta deoarece e un electrocasnic pe gaz; dimensiunile sunt de sub 60 centimetri și din această cauză o să puteți amplasa în condiții optime o hotă.
Contra: nu am ceva împotriva achiziției acestui aparat.

Concluzie

Dacă vă interesează această plită Zanussi ZGF 646 CTX atunci eu zic să vă grăbiți deoarece doar acum beneficiați de acea garanție de 5 ani și stocul nu va fi veșnic. Aparatul arată foarte bine și nu cred că va trebui să fie montată de cineva autorizat deoarece aparatul vine chiar și cu un manual de instrucțiuni, însă dacă nu vă prea pasionează instalarea electrocasnicelor atunci cred că ar fi bine să apelați la cineva care se procepe deoarece până la urmă e un electrocasnic pe gaz și cu gazul nu te joci.

Te-ar mai putea interesa