Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Zanussi ZGF646CTNC

Plita incorporabilă rustică Zanussi ZGF646CTNC e una deosebită datorită aspectului său unic și care se potrivește în orice bucătărie însă e preferabil să aveți un cuptor similar. Cu siguranță o să vă placă noua plită care are un sistem de aprindere avansat – prin apăsare și răsucire. Spre deosebire de aragazuri, la această plită aprinderea e integrată și deci nu necesită un buton suplimentar. Folosirea sau aprinderea unui arzător se face ușor, cu o singură mână iar în caz că se stinge flacăra, se întrerupe automat alimentarea cu gaz. Această siguranță cu termocuplu e o dotare standard în caz că nu ați știut și e implementată mai nou și la aragazuri. ZGF646CTNC are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Având în vedere că e o plită cu alimentare pe gaz, randamentul e mai mare decât la plitele electrice simple. Deci veți găti rapid și ieftin deoarece gazul e mai ieftin. Vine cu patru zone de ardere/arzătoare clasice (fără arzător Wok). Butoanele sunt așezate frontal pentru a fi accesate mai ușor și spre deosebire de o plită cu butoanele laterale, acesta are o adâncime mai mare. Atunci aveți nevoie și de un mobilier corespunzător și nu unul pre îngust. Fiecare arzător are puterea sa: cel mic e de 1 kW, cele normale sunt de 2kW iar cel mare e de 3kW. Grătarul său se e realizat din două bucăți și din fontă (pentru o durată de viață îndelungată).

Înainte de instalare e preferabil să vă informați despre dimensiunile plitei și a secțiunii ce urmează a fi decupată din mobilierul său.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, se descurcă la fel de bine ca plita unui aragaz poate chiar mai bine (datorită dimensiunilor sale), preț atractiv și grătar din fontă.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Zanussi ZGF646CTNC se adresează celor care nu vor un electrocasnic modern și sofisticat ci unul în stil rustic și bineînțeles pe gaz datorită randamentului. Dacă aveți de gând să vă luați și un cuptor, verificați ce pachete promo sunt disponibile deoarece veți beneficia de reduceri interesante și nu veți regreta că ați optat așa. Din păcate nu poate plitele sunt la ofertă, însă având în vedere prețul acesteia, cred că puteți opta pentru care cuptor doriți și nu mai aveți nevoie de nici un discount. Am pus un clip cu această plită Zanussi ZGF646CTNC și veți vedea cât de bine arată instalată într-o bucătărie:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu