≡ Meniu

Zanussi ZFU719EW

Dacă vechiul tău congelator nu mai e bun atunci îți recomand un nou model de top la preț accesibil – Zanussi ZFU719EW. Acest model ZFU 719EW are un volum net de 168 litri împărțit de 4 sertare, iar înălțimea aparatului fiind de 125 centimetri o să-l puteți amplasa chiar și în cele mai mici camere. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și puteți vedea de ce am zis că vine la un preț ok.

Poze

Se poate vedea că arată precum modelul ZFU719EW, iar acțibildul A+ de pe el vrea să ne arată că vorbim despre un aparat electrocasnic care nu consumă deloc mult curent. Consumul mic e datorat faptului că într-un an consumă undeva la 240 kWh. Chiar dacă e foarte eficient nu trebuie să vă faceți griji cu referire la gălăgie deoarece un zgomot de 40 dB nu cred că e exagerat.

Închis

Deschis

Specificaţii tehnice

Având clasa A+ de eficiență energetică, aparatul ZFU719EW se aliniază congelatoarelor cu un consum mic de curent. Eficiența sa, și aici mă refer la cea de congelare, e foarte bună deoarece are capacitatea de a congela 20 kilograme la 24 de ore. Agentul de răcire e unul normal – R600a – și de aceea după un deceniu sau cât o să vă țină o să îl puteți schimba cu ușurință pentru că e unul întâlnit la majoritatea aparatelor frigorifice.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine și aici mă refer la compartimentarea sa; vine cu o capacitate mare de congelare în condițiile în care consumul de curent e unul normal de 240 kWh pe an, adică caracteristic clasei A+ de eficiență electrică; fiabilitatea e bună deoarece nu trebuie depus un efort considerabil pentru a întreține aparatul, ci doar decongelat o dată la câteva luni.
Contra: lipsa No Frost.

Concluzie

Dacă vrei un congelator cu spațiu de depozitare generos atunci acest model de la Zanussi cred că ar fi excelent deoarece nu costă deloc mult, e performant în păstrare la rece, iar la capitolul economie stă excelent. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată și ce poate, chiar dacă e o prezentare a altui model deoarece arată la fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu