Zanussi ZFU719EW

Dacă vechiul tău congelator nu mai e bun atunci îți recomand un nou model de top la preț accesibil – Zanussi ZFU719EW. Acest model ZFU 719EW are un volum net de 168 litri împărțit de 4 sertare, iar înălțimea aparatului fiind de 125 centimetri o să-l puteți amplasa chiar și în cele mai mici camere. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și puteți vedea de ce am zis că vine la un preț ok.

Poze

Se poate vedea că arată precum modelul , iar acțibildul A+ de pe el vrea să ne arată că vorbim despre un aparat electrocasnic care nu consumă deloc mult curent. Consumul mic e datorat faptului că într-un an consumă undeva la 240 kWh. Chiar dacă e foarte eficient nu trebuie să vă faceți griji cu referire la gălăgie deoarece un zgomot de 40 dB nu cred că e exagerat.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Având clasa A+ de eficiență energetică, aparatul ZFU719EW se aliniază congelatoarelor cu un consum mic de curent. Eficiența sa, și aici mă refer la cea de congelare, e foarte bună deoarece are capacitatea de a congela 20 kilograme la 24 de ore. Agentul de răcire e unul normal – R600a – și de aceea după un deceniu sau cât o să vă țină o să îl puteți schimba cu ușurință pentru că e unul întâlnit la majoritatea aparatelor frigorifice.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine și aici mă refer la compartimentarea sa; vine cu o capacitate mare de congelare în condițiile în care consumul de curent e unul normal de 240 kWh pe an, adică caracteristic clasei A+ de eficiență electrică; fiabilitatea e bună deoarece nu trebuie depus un efort considerabil pentru a întreține aparatul, ci doar decongelat o dată la câteva luni.
Contra: lipsa No Frost.

Concluzie

Dacă vrei un congelator cu spațiu de depozitare generos atunci acest model de la Zanussi cred că ar fi excelent deoarece nu costă deloc mult, e performant în păstrare la rece, iar la capitolul economie stă excelent. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată și ce poate, chiar dacă e o prezentare a altui model deoarece arată la fel.

Te-ar mai putea interesa