Zanussi ZFU319EW

Dacă te interesează un congelator foarte capabil atunci îți recomand modelul de congelator Zanussi ZFU319EW care este unul nou și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mai mult ca sigur că te va interesa. Chiar dacă ZFU 319 EW e așa de ieftin, vine cu o fiabilitate deosebit de bună și asta mulțumită garanției de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani. Despre preț se poate spune că e unul redus deoarece inițial a costat mai mult, dar nu cu mult.

Poze

Zanussi ZFU 319 EW e un model care arată foarte bine la interior, dar și la exterior deoarece are culoarea albă, iar la interior e bine compartimentat. Are 5 compartimente și o capacitate de congelare de 20 de kilograme la 20 de ore care e un lucru ideal. panoul de comandă poate fi accesat prin deschiderea ușii și e poziționat în partea superioară.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Modelul ZFU319EW are o greutate de undeva la 45 de grame și e mai mică decât a altor congelatoare. Are o capacitate de 168 litri și acest lucru e unul ideal pe lângă consumul mic de curent care clasează aparatul în clasa de eficiență energetică A. Consumul de curent e unul de 300 kWh pe an, iar la 24 de ore consumă undeva la 0,7 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o autonomie de 18 ore despre care zic că e foarte mult având în vedere că e congelator și nu frigider; are o fiabilitate ridicată ca orice produs de la Zanussi; zgomotul produs e unul mic fiind de undeva la 40 decibeli; are un preț destul de mic în opinia mea. Alt plus ar fi utilizarea destul de simplă și ergonomia datorită amplasării facile a mânerului care e amplasat în aprtea superioară și despre care se poate spune că e un mâner vertical.
Contra: sistemul de dezghețare e unul manual deoarece nu are No Frost.

Concluzie

Dacă te interesează o soluție pentru a ține multă carne la rece atunci acest model cred că ar fi destul de bun, iar dacă vrei să-ți faci o impresie despre cum arată atunci îți recomand vizionarea preview-ului de alături care unul foarte complex chiar dacă e în ungurește. Cred că e foarte bun deoarece are și autonomie mare și dacă se întrerupe curentul pentru o perioadă îndelungată atunci nu o să aveți probleme cu alimentele deoarece nu se vor altera.

Te-ar mai putea interesa