Zanussi ZFU219WO

Dacă te interesează un aparat frigorific bun de tip congelator atunci îți recomand un congelator Zanussi ZFU219WO. E un model destul de nou și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare. Normal că are o capacitate mare de congelare și acest lucru se datorează în principal faptului că nu e frigider ori combină frigorifică. Compartimentarea aparatului e bine realizată și la acest lucru contribuie cele 5 compartimente.

Poze

Zanussi ZFU 219 e de culoare albă și vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică 3 ori 4 ani contra unei sume mici. Zanussi ZFU 219 WO are o ușă care se deschide standard înspre dreapta dvs, iar mânerul cu care e acționată ușa e unul de tip vertical. Nu știu dacă se poate vedea din această poză însă e un aparat destul de mare care are un volum net al congelatorului de undeva la 157 litri.

Aparatul

Specificaţii tehnice

ZFU219WO este un aparat foarte bun în opinia mea și asta datorită volumului mare și a capacității mari de congelare de undeva la 7 kilograme. În timpul funcționării nu produce un zgomot prea mare deoarece e destul de silențios. Consumul de curent e mic și astfel are un consum de undeva la 216 kWh pe an. Din păcate nu e dotat cu No Frost și asta înseamnă că trebuie decongelat periodic. Decongelarea nu e un proces complicat și de aceea nu e neaparat să dați vreo 400 lei în plus pe un aparat cu No Frost.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de mic; arată destul de bine; fiabilitatea sa e una destul de bună și asta deoarece e realizat de un brand de renume, iar extragaranția e disponibilă; consumul de curent e unul destul de mic ;i de aceea are clasa de eficiență energetică A+; dimensiunile sale nu sunt exagerate și de aceea o să puteți să-l amplasați cu succes și în încăperi nu prea înalte.
Contra: nu are NoFost, însă astfel e mai ieftin.

Concluzie

ZFU219WO este un congelator foarte bun și vine să vă încânte cu capabilitățile sale. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece nu vine cu un manual de utilizare stufos, ci cu unul destul de simplu. În opinia mea nu cred că va fi nevoie să citiți manualul său deoarece e un aparat care se utilizează intuitiv.

Te-ar mai putea interesa