Zanussi ZFU19400WA, congelator accesibil de 168 litri

Congelatorul Zanussi ZFU19400WA e unul dintre acele aparate frigorifice ideale pentru congelare și care nu costă chiar așa de mult. Deasemenea oferă multe compartimente pentru depozitare și sunt de diferite dimensiuni. Dacă vreți să vedeți cum arată interiorul acestui congelator, vă recomand să vizionați fie pozele de mai jos fie clipul de la final. O alternativă în același buget poate fi doar o ladă frigorifică deoarece oferă un spațiu mai mare de depozitare, deci și e mai mare (are o formă pe orizontală). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Spre deosebire de un frigider ori o ladă, acesta are multe compartimente pentru o sortare mai bună a alimentelor.

La interior
La interior
Compartimentul mai mic
Compartimentul mai mic

Specificații tehnice

Are o capacitate de 168 litri care e cea netă (cea care ne și interesează). Acel volum e împărțit pe compartimente, iar fiecare compartiment e diferit față de celălalt (ca dimensiune). Dacă vă place diversitate, puteți sorta mai bine alimentele, astfel că în fiecare compartiment puteți pune altceva. Consumul de energie e mai mare decât a unui frigider și e normal să fie așa deoarece congelează și nu ține la rece alimentele.

E vorba de un consum de 240 kWh care e corespunzător pentru cât volum are. Având în vedere ce fel de electrocasnice, are și o capacitate mare de congelare. E vorba de cele 20 kg la 24 ore, care oglindesc performanțele ei. Ca și un minus ar putea fi sistemul de dezghețare manual, dar la un așa preț nu putem avea pretenții la No Frost.

Pe partea de funcții are avertizare sonoră pentru temperatură ridicată și funcție de super-congelare. Nivelul de zgomot e ceva mai mare decât al unui frigider dar nu deranjează în nici un fel.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț satisfăcător pentru ce oferă, panoul de control e destul de reușit, consum modest de energie, interior bine realizat și altele.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest Zanussi ZFU19400WA e o alegere bună dacă nu aveți mult spațiu prin bucătărie ori în cămară. E bine să-l puneți unde e ferit de căldură și umiditate, ca și oricare alt aparat electrocasnic însă nu prea departe de bucătărie. Probabil că o ladă e mai greu să-i găsești loc, dar acesta e ușor de poziționat și ușa e una reversibilă.

Te-ar mai putea interesa