Zanussi ZFG21110WA, cuptor microunde

Zanussi ZFG21110WA e cuptorul cu microunde perfect pentru cineva care nu are un buget prea mare, însă vrea un cuptor mediu ca mărime cu funcția grill. Puterea cuptorului e de 700W, dar poate fi ajustată pe 5 nivele. Dacă ești student ori ai un apartament foarte mic atunci acest aparat electrocasnic ar fi o soluție foarte bună pentru a îți găti diferite feluri de mâncare. E foarte bun și pentru cei care nu stau prea mult acasă și când vin seara vor să-și facă ceva rapid la microunde.

Nu are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat foarte bun care poate înlocui cu succes un aragaz… sau mai bine spus cuptorul unui aragaz. Din imaginea de alături se poate vedea foarte bine cum arată acest model, iar dacă vă interesează mai în detaliu atunci din videoclipul de la final se pot vedea lucruri adiționale.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici lucrurile care contează cel mai mult sunt capacitatea mare de 20 litri, puterea de 700W (grătarul are 800W) și disponibilitatea unui suport cu diametru de 24,5 centimetri.
Puteți vedea că e vorba despre un model alb cu un panou de comandă simplu și foarte ușor de folosit deoarece pentru a pune în funcțiune aparatul e îndeajuns să rotiți butonul mecanic.

Ai alege acest aparat datorită aspectului, prețului convenabil, faptului că nu e deloc greu de folosit și materialele de calitate care sunt folosite la construcția sa.

Mă gândesc că nu cunoașteți prea multe detalii despre Zanussi și de aceea trebuie spus că e un brand din Italia care a fost achiziționat de Electrolux care la rândul lui e un brand suedez. Deci, alegând acest aparat o să ai parte de calitate europeană.

Mulți nu-și cumpără astfel de aparate deoarece nu știu cât de utile sunt. Pe lângă faptul că necesită un spațiu foarte mic, reduc foarte mult spațiul necesar gătirii. Pe lângă aceste lucruri poate fi utilizat pentru dezghețare și încălzire. Iar, pentru mâncărurile mai speciale se poate utiliza grill-ul.

Te-ar mai putea interesa