Zanussi ZFC639 WAP

Lada frigorifică Zanussi ZFC639 WAP e una dintre cele mai apreciate aparate frigorifice din categoria sa. Spun asta deoarece oferă un volum generos, consum modest de energie, fiabilitate și congelare rapidă (chiar și la cantități mai mari de alimente). E important ca eficiența energetică să fie A+, în special că e un aparat electrocasnic mare și care necesită să fie ținut în priză tot timpul. Bineînțeles trebuie ferit de căldură, însă are o avertizare sonoră pentru temperatură ridicată. Avantajul acestei lăzi e că puteți face cumpărături mai rad și mai mult, deoarece poate congela foarte multe alimente în 24 de ore. Modelul ZFC639 WAP nu e foarte accesibil, dar nici scump, de aceea puteți apela la rate fixe pentru a-l achiziționa deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Volumul său de 400 litri e cel net și care e mult peste alte lăzi frigorifice în acest buget, iar asta presupune că dimensiunile sale sunt generoase: 133 cm lățime și 66 cm. Dintre dotările sale aș aminti: panoul control cu trei LEDuri, condensator integrat, capac cu valvă de amortizare la închidere și cablul de alimentare de 1.6 metri. Bineînțeles consumul energetic anual de 339 kWh, e foarte bun pentru un volum așa de mare. Deci consumul trebuie raportat la volumul aparatului. E normal ca volumul său să fie împărțit în 3 compartimente (coșuri metalice).

Capacitatea sa de congelare e de 19 kilograme la 24 de ore. E o capacitate mult peste medie și e normal să fie așa. Restul caracteristicilor sale sunt: iluminarea interioară, piciorușele ajustabile, 45 dB și funcția de congelare rapidă. Această funcție o găsim doar la congelatoarele performante și la astfel de lăzi deoarece la o capacitate de congelare așa de mare, aveți nevoie și de super-freeze (congelare rapidă).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volum mare de depozitare mare, ușor de folosit, închidere amortizată a capacului, congelare eficientă și fiabilitate crescută.

Minusuri: chiar nimic având în vedere caracteristicile sale.

Concluzie

Acest Zanussi ZFC639 WAP e un model foarte bun și nu văd de ce ați opta pentru un congelator în acest buget deoarece e mai mic și nu e la feld e performant. Întradevăr, ocupă puțin spațiu și puteți sorta mai bine alimentele datorită numărului mai mare de compartimente, însă volumul și performanțele unui aparat frigorific joacă un rol destul de important.

Lasă un comentariu