Zanussi ZFC631WAP

Lada frigorifică Zanussi ZFC631WAP e un aparat frigorific eficient șic are ocupă destul de mult spațiu, însă capacitatea sa e pe măsura prețului. În general, lăzile frigorifice se adresează celor care fac rar cumpărături și deci se aprovizionează cu mai multe alimente în acea zi. De aceea e foarte important ca aparatul frigorific să vină cu o capacitate de congelare superioară altor aparate. Chiar și fiabilitatea e mai crescută pentru aceasta, însă din păcate dezghețarea sa se face doar manual (No Frost se găsește doar la frigidere și combine). Prețul său mi se pare suficient de bun deoarece nu nici prea mare dar nici prea mic. ZFC631WAP are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum de 300 litri care e și volumul net al său (cel care ne interesează). Eficiența A+ e și ea foarte importantă deoarece oglindește consumul energetic – 286 kWh pe an. Acesta mi se pare un consum decent pentru cât poate stocare și congela. Dispune de un ecran LED care poate fi considerat ca o dotare standard. Capacitatea de depozitare e împărțită în 3 compartimente iar capacitatea de congelare pentru 24 de ore de e 17 ore, care e mult peste medie. Deci puteți merge chiar o dată pe lună la cumpărături iar probleme vă sunt rezolvate cu o asemena ladă.

Design-ul său e unul cât de simplu posibil, iar mânerul are o formă destul de reușită. Vine cu iluminare interioară și cu sistem de deschide verticală. Pe partea de funcții vine cu semnal sonor pentru temperatură prea ridicată și funcție de super-congelare (super-freeze). Nivelul de zgomot se situează la 49dB care e ok pentru o ladă frigorifică care oricum nu o țineți în bucătărie sau unde stați (poate fi pus într-o cameră ferită de lumină). Zanussi ZFC631WAP are toate dotările și funcțiile posibili la un preț atractiv. De aceea îl recomand celor care au nevoie de unul și dacă știți un prieten care nu se prea pricepe la astfel de aparate, puteți să-l recomandați chiar voi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate congelare eficient o mulțime de alimente, realizată din materiale de bună calitate, fiabilitate, alarmă pentru depășirea temperaturii exterioare etc.

Minusuri: nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Zanussi ZFC631WAP e un aparat frigorific care poate fi de folos celor care au doar un frigider, nu le ajunge congelatorul combinei sau pur și simplu nu merg des la cumpărături. Nu e un electrocasnic scump, însă dacă vi se pare scump, există posibilitatea achiziționării sale în rate.

Te-ar mai putea interesa