Zanussi ZFC627WAP

Lada frigorifică Zanussi ZFC627WAP este un model cu o capacitate de 260 de litrii și clasă de eficiență A+. deci pe lângă faptul că e destul de spațios, are și un consum redus de energie. Motiv pentru care factura la energie nu va fi una foarte mare. Cu acest tip de aparat frigorific puteți câștiga chiar și timp deoarece vă scutește de mersul prea des la cumpărături și astfel puteți cumpăra unele alimente cât pentru întreaga lună, iar congelatorul le va menține la temperatura corespunzătoare astfel încât să nu fie afectate (funcție de congelare superioară). Nu vine cu butoane sau alte dotări care v-ar complica viața de zi cu zi, însă merită citit manualul de utilizare. Dacă doriți să cumpărați un astfel de aparat în perioada următoare, nu uitați să verificați și promoțiile. ZFC627WAP are un preț bun Vezi prețul special de azi » foarte asemănător cu cel al ZFC631WAP.

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

Volumul net al congelatorului e de 260 de litrii și mult superior congelatorului combinei frigorifice. Consumul său e undeva la 0.685 kWh la 24 de ore și poate să ajungă la 264 kWh pe an. Acesta mi se pare destul mic în comparație cu lăzile clasice are aveau clasa de eficiență A sau B. Zanussi ZFC627WAP e dotată cu un ecran LED care vă poate oferii informații utile și deci o astfel de dotare e bine venită. Interiorul său e împărțit în două coșuri metalice albe. Nu trebuie să vă faceți griji atunci când introduceți mai multe alimente în acesta deoarece capacitatea de congelare e de 16 kg la 24 de ore, deci de 4 ori mai mare decât în cazul congelatoarelor din cadrul combinelor frigorifice. Zanussi ZFC627WAP e dotată cu iluminare inferioară, rotile și cablu alimentare de 1.7 metrii. Autonomia e și ea destul de mare – 32 de ore. Pot spune că raportul eficiență/preț e destul de bun deoarece are toate caracteristicile tehnice necesare și calitatea materialelor folosit e destul de bună.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată destul de bine, e eficientă, prețul e oarecum acceptabil, capacitate de congelare la 24 de ore mi se pare numai bună,  fiabilă și vine de la un producător bun (cu experiență în domeniu).

Minusuri: la un așa preț nu prea pot avea pretenții.

Concluzie

Această ladă frigorifică Zanussi ZFC627WAP e recomandarea mea în acest buget și nu cred că veți găsi multe astfel de lăzi la un așa preț. Poate fi depozitată oriunde numai să fie ferită de temperaturi ridicate și deci o cameră ferită de lumină e numai bună.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Zanussi ZFC627WAP”

  1. Am cumparat o lada Zanussi zfc627wap de o saptamana, am respectat instructiunile de punere in functiune, si aceasta bazaier de o saptamana, oare asa trebuie sa functioneze?, nu se mai opreste si ea la un moment dat?

  2. Nivelul de zgomot e de 45 decibeli ceea ce e tradus prin faptul că nu e tocmai o ladă silențioasă

  3. lada zanussi zfc627wap functioneaza la temperaturi ale camerei mai mici de 5 grade celsius?{eu o tin itr-un hol al casei}

Comentariile sunt închise.