Zanussi ZFC41400WA, lada frigo 400 litri

Lada frigorifică Zanussi ZFC41400WA e un model foarte bun pentru cineva care are un magazin ori foarte multe animale de carne. Printre lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt autonomia de 31 ore, capacitatea de congelare de 19 kilograme la 24 ore și consumul mic de curent.

Modelul de față nu costă deloc mult pentru că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă modelul acesta e prea scump pentru tine și vrei un model mai ieftin și cu o capacitate ceva mai mică atunci ar trebui să te orientezi înspre ZFC26400WA.

Lada
Lada

Acest model e unul care are un volum net de 400 litri care e împărțit de 3 coșuri. Când o să vreți să montați aparatul acesta nu o să întâmpinați dificultăți pentru că nu e exagerat de mare, iar greutatea e de 56 kilograme (deci, două persoane mai bine făcute nu vor avea probleme să o poziționez acolo unde e nevoie).

Modelul acest nu doar arată foarte bine, ci o să păstreze alimentele în condiții optime foarte mult timp. În esență atuurile sale sunt performanța în menținerea la rece a alimentelor și capacitatea mare. Însă nu trebuie neglijat nici că vine de la un brand de top. E realizat de un brand Italian care în ’84 a fost cumpărat de suedezii de la Electrolux (numărul 2 la nivel mondial după Whirlpool).
Un alt plus e că lada poate fi deschisă foarte ușor. La alte modele o să vedeți că o să le deschideți foarte greu deoarece se produce un vid, însă acest lucru nu e valabil și în cazul acestui model deoarece are o tehnologie care previne crearea de vid.

Concluzia mea legată de aparatul acest e că e foarte bun pentru o mică alimentară, dar și pentru acasă. Deoarece nu are niște dimensiuni exagerate acest model e ușor de montat oriunde, chiar și în garaj. Iar dacă se întrerupe curentul atunci nu o să aveți probleme cu alimentele deoarece autonomia de 31 de ore. Deci, modelul acesta e perfect pentru cineva care stă într-o zonă în care se întrerupe des curentul.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Zanussi ZFC41400WA, lada frigo 400 litri”

Comentariile sunt închise.