Zanussi ZFC26400WA, lada frigorifică 260l

Vine vara, iar dacă ai un magazin atunci o ladă precum acestă ladă frigorifică Zanussi ZFC26400WA ar fi numai bună datorită volumului de 260 litri și a consumului relativ mic de curent (are clasa A+ de eficiență energetică). Modelul acesta poate să funcționeze și fără curent atunci când se întrerupe alimentarea, iar durata e de 45 ore (deci, dacă rămâi fără curent atunci alimentele nu se vor altera timp de 45h).
Un model precum acesta ar fi util la un magazin sau acasă dacă aveți porci ori multe animale. Știm cu toții că dacă ai multă carne ori diferite alimente perisabile atunci nu poți să le păstrezi în frigider, ci îți trebuie un congelator dedicat, iar lada aceasta e mai bună decât oricare congelator. Iar, dacă vrei o capacitate și mai mare, de exemplu 400 litri atunci poți o ladă precum Zanussi ZFC41400WA (e doar cu vreo 100-200 lei mai scumpă și are o capacitate aproape dublă).

Nu are un cost deloc mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat realizat de o firmă italiană. Mă refer la firma Zanussi care acum e deținută de Electrolux (un brand din Suedia).

Lada
Lada

Modelul acesta are un volum de 260 litri (volum net), iar în ciuda acestui fapt are clasa A+ de eficiență energetică… care se traduce printr-un consum foarte mic de curent.
Pe partea de aspect și de specificații pot spune că e o ladă care arată bine deoarece vine pe alb, iar ușa se deschide vertical cu ajutorul unui mâner orizontal.
Nu știu dacă e nevoie să spun, dar acest model are și iluminare interioară. Lucrul acesta vă va fi de folos atunci când e întuneric și vreți să scoateți ceva din ladă.
La interior nu are doar iluminare, ci și două coșuri care o să ajute ca dvs să puteți separa diferite feluri de alimente.

Modelul acesta poate fi utilizat pentru acasă sau în scopuri comerciale, iar avantajele sale ar fi autonomia mare (45 ore poate să funcționeze fără curent), capacitatea mare de congelare (16 kg la 24 ore) și prețul convenabil și că nu încarcă prea mult facturile la curent.

Modelul acesta e unul care poate fi instalat oriunde, iar utilizarea sa e una foarte simplistă mulțumită capacului care-i ușor și echilibrat.
Din păcate nu are picioare reglabile, acestea fiind fixe, dar asta nu o să vă afecteze în vreun fel deoarece înălțimea e foarte mică.

Te-ar mai putea interesa